ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε λογαριασμό σε πικάντικη ιστοσελίδα - Την ακολουθεί πρώην καθηγητής της

«Μην ντρέπεσαι, πες το στο σχολείο»

Ανάμεσα στους νέους συνδρομητές στον λογαριασμό που διατηρεί στην πλατφόρμα OnlyFans είδε τον παλιό της καθηγητή στο λύκειο. Κάτι που, όπως λέει η ίδια, την έκανε να νιώσει «άβολα».

Η νεαρή γυναίκα διατηρεί λογαριασμό στο OnlyFans, μια πλατφόρμα γνωστή για το πικάντικο περιεχόμενό της – όπου άνθρωποι 18 ετών και πάνω πληρώνουν συνδρομή στη σελίδα της για να αποκτήσουν πρόσβαση στις αναρτήσεις της, στις οποίες περιλαμβάνονται βίντεο και φωτογραφίες της με αποκαλυπτικά εσώρουχα.

Όχι μόνο ο πρώην καθηγητής της πλήρωσε συνδρομή, αλλά η Rara αποκάλυψε ότι την προσέγγισε και της είπε ότι «πάντα ήξεραν» πως ήταν «κάτι το ξεχωριστό».

 
 
 

 

Τα συναισθήματά της τα μοιράστηκε στο TikTok, όπου ανέφερε πως νιώθει άβολα με όλη αυτή την ιστορία. «Εγώ αφότου ένας από τους καθηγητές σε λύκειό μου έκανε συνδρομή στο OnlyFans μου και μου είπε ότι πάντα ήξεραν πως ήμουν κάτι το ξεχωριστό», έγραψε.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στην ανάρτησή της, με εκατοντάδες να σχολιάζουν και να την προτρέπουν να ενημερώσει σχετικά το σχολείο, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

«Το ξέρω ότι δεν έχει παραβιάσει κάποιον νόμο αλλά σοβαρά πες το στο σχολείο. Πρέπει να έχουν γνώση ότι μπορεί να βλέπει κορίτσια του λυκείου με αυτόν τον τρόπο. Θα πρέπει τουλάχιστον να προσέχουν αυτόν τον τύπο», έγραψε κάποιος.

«Μην ντρέπεσαι, πες το στο σχολείο», σχολίασε κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος έγραψε: «Αυτό είναι το πιο άβολο πράγμα».

«Δεν είναι εντάξει που έστειλε αυτό το ανατριχιαστικό μήνυμα, παιδιά, ελάτε τώρα», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

 Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Sexy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X