ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είχε κέφι ο Νίκαρος: «Εν νερό που θα μου βάλετε επιτέλους;» (vid)

Δείτε το βίντεο

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, το πρωί της Παρασκευής (8/10), έλαβε την τρίτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19. Το εμβόλιο του χορηγήθηκε από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ Χριστίνα Γιαννάκη.

Ο κος. Αναστασιάδης, εμφανώς σε καλή διάθεση, θέλησε να κάνει χιούμορ σχετικά με τα όσα γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά τον προηγούμενο εμβολιασμό του. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος απευθυνόμενος στην Δρ Χριστίνα Γιαννάκη είπε: «Είναι νερό που θα μου βάλετε επιτέλους, τις προάλλες είχα βάλει νερό. Έτσι έγραφαν τα social media».

Να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του πριν εισέλθει στο εμβολιαστικό κέντρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επεσήμανε:

«Όσοι είναι ανεμβολίαστοι νομίζω ότι η πείρα από την διαχείριση καταδεικνύει ότι είναι και οι πιο ευάλωτοι. Συνεπώς όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί πρέπει να το πράξουν και όσοι καλούνται για την τρίτη δόση να μην διστάσουν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, το οφείλουν στους δικούς τους αλλά και στους ιδίους, το οφείλουμε γενικότερα στην κοινωνία, είναι θέμα κοινωνικής ευθύνης».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο χορήγησης της τρίτης δόσης στον γενικό πληθυσμό, ο κος. Αναστασιάδης ανέφερε πως: «θα ακούσουμε βεβαίως τις συμβουλές των επιστημόνων, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε ένα φθινόπωρο χωρίς προβλήματα».

Viral: Τελευταία Ενημέρωση