ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είναι χάλια στο κρεβάτι, αλλά ποτέ δεν τον έχω απατήσει»

Έμεινε έγκυος και ο σύζυγος ζήτησε τεστ πατρότητας

Μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι βιώνει σοβαρή κρίση στο γάμο της, καθώς ο σύζυγος ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας μόλις εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με την ίδια να υποστηρίζει πως δεν το απάτησε ποτέ.

Σύμφωνα με τη mirror.co.uk, η γυναίκα έγραψε στο φόρουμ «True Off My Chest» του Reddit την ιστορία της και ζήτησε διαδικτυακές συμβουλές.

«Θύμωσε μαζί μου και είπε ότι δεν έχω ιδέα πώς είναι να είσαι άντρας και να μην έχεις κανέναν έλεγχο σε όλη αυτή την κατάσταση εγκυμοσύνης»

Όπως ανέφερε, είναι σχεδόν 6 χρόνια μαζί με τον σύζυγο της και πλέον διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. Όταν ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, εκείνος αμέσως ζήτησε τεστ πατρότητας, με εκείνη να ισχυρίζεται πως δεν τον απάτησε ποτέ. Μάλιστα, σε μια έκρηξη οργής, του παραδέχτηκε πως «είναι χάλια στο κρεβάτι», όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εκείνη «είναι άπιστη».

«Αφού αποφασίσαμε ότι ήμασταν έτοιμοι για ένα μωρό, προσπαθήσαμε σχεδόν ένα χρόνο και τελικά περιμένω. Αυτή τη στιγμή διανύω τον τέταρτο μήνα. Ωστόσο, χθες ο σύζυγός μου με ρώτησε αν μπορούσαμε να κάνουμε τεστ πατρότητας, εντελώς από το πουθενά», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Τον ρώτησα αν με υποπτεύεται για απιστία και μου είπε όχι. Τόνισα ότι δουλεύω με πλήρη απασχόληση και περνάω κάθε ελεύθερο λεπτό που έχω μαζί του, οπότε πότε θα έβρισκα τον χρόνο να απατήσω, ακόμα κι αν ήθελα; Θύμωσε μαζί μου και είπε ότι δεν έχω ιδέα πώς είναι να είσαι άντρας και να μην έχεις κανέναν έλεγχο σε όλη αυτή την κατάσταση εγκυμοσύνης», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Έγινε χαμός και ισχυρίστηκε ότι δεν θα εκνευριζόμουν τόσο πολύ για την κατάσταση, εκτός αν είχα κάτι να κρύψω. Σε αυτό το σημείο, είπα: “Λοιπόν, αν μετά από έξι χρόνια υπομονής και πίστης παρά το γεγονός ότι είσαι χάλια στο κρεβάτι, ΑΥΤΟ είναι το ευχαριστώ που λαμβάνω, τότε το μόνο πράγμα που έκρυψα είναι η απογοήτευσή μου από σένα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έφυγε από το σπίτι και μένει μαζί με την μητέρα της, ενώ σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο, απόφαση που στήριξε σημαντικό μέρος των χρηστών που σχολίασε την ανάρτηση της.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση