ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είμαι 50 ετών, Ceo & πρώην Sugar Daddy: Αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για μένα

Αυτή η συνέντευξη αποδεικνύει την πραγματική αλήθεια...

O sugar daddy είναι μια παρεξηγημένη ιδιότητα, που πολλοί άνθρωποι την έχουν συνδέσει με παράνομες σεξουαλικές υπηρεσίες. Αυτή η συνέντευξη αποδεικνύει την πραγματική αλήθεια, σύμφωνα με όλα όσα εξομολογείται ένας πρώην sugar daddy σε αρθρογράφο του Refinery29 UK.

Μιλήστε για τον εαυτό σας.

Είμαι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος μιας παγκόσμιας εταιρείας λογισμικού. Τα καθαρά μου έσοδα είναι γύρω στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Ταξιδεύω πολύ, αλλά έχω έδρα τη Νέα Υόρκη. Πήρα διαζύγιο πριν από περίπου 3,5 χρόνια και όταν αναγάστηκα να ξαναμπώ στο “παιχνίδι”, αντιλήφθηκα πως δεν μπορούσα να επιστρέψω στα συμβατικά ραντεβού. Είμαι 50 ετών, αλλά μάλλον φαίνομαι 38. Είμαι απίστευτα καλά, εργάζομαι όλη την ώρα και έχω τη νοοτροπία κάποιου στη δεκαετία του ’20 μου γιατί απλά λατρεύω να διασκεδάζω. Πηδάω από τα αεροπλάνα, ξέρεις; Είμαι από αυτούς τους τύπους.


Κύπρος - «Ο πεθερός μου με δίδαξε τον έρωτα»


Γιατί αισθανθήκατε ότι δεν θα μπορούσατε να κάνετε κανονικό ραντεβού;

Το πρόγραμμά μου απλώς το απαγόρευσε. Όταν πήγαινα σε συμβατικά ραντεβού, ακολουθούσε πάντα το ίδιο μοτίβο: γνωρίζεις ένα κορίτσι καλά και αυτό είναι όλο. Στη συνέχεια, ξεκινώ το τρελό μου ταξιδιωτικό πρόγραμμα και υπάρχει μεγάλο άγχος και πολλά μηνύματα. Πότε επιστρέφεις; Πού είσαι; Έτσι σκέφτηκα εντάξει, τι αν υποστηρίζω οικονομικά κάποια και όταν είμαι εδώ απλά περνάμε ωραία; Φαινόταν σαν την τέλεια λύση.

Λοιπόν, πώς μπήκατε στο Seeking Arrangement;

Άρχισα να χρησιμοποιώ τον ιστότοπο επειδή σκέφτηκα ότι ήταν ο μόνος τρόπος να συναντήσω γυναίκες που δεν έχουν υποστεί κάποια βλάβη στη ζωή τους.

Τι εννοείτε “κάποια βλάβη στη ζωή”;

Μόλις διαπίστωσα ότι καθώς οι γυναίκες και οι άνδρες γερνούν, γίνονται πιο βαρετές από τις εμπειρίες τους. Δημιουργούν μέσα τους μια αρνητική προκατάληψη ως μια τυποποιημένη διαδικασία λειτουργίας. Πήγα σε πολλά ραντεβού με 40χρονες γυναίκες και αυτό που βρήκα είναι ότι έψαχναν αμέσως πώς θα τους βλάψουν. Τότε συνέβη να συναντήσω την αδελφή ενός φίλου για δείπνο, η οποία ήταν 31 και μιλούσαμε για 6 ώρες. Ήταν τόσο αναζωογονητικό. Ήταν απλά καταπληκτικό για μένα. Σκέφτηκα, ίσως ότι θα έπρεπε να αρχίσω να ασχολούμαι με νεότερες γυναίκες. Αλλά τότε μου έγινε σαφές ότι τα συμβατικά ραντεβού δεν θα λειτουργούσαν. Έτσι βρήκα το Seeking Arrangement.

Ποιες τελικά συναντήσατε εκεί;

Υπήρχαν τρεις γυναίκες που γνώρισα εκεί. Η πρώτη γυναίκα ήταν η “καλύτερη γυναίκα”. Τη συνάντησα για ένα ποτό και ήταν πολύ ανοιχτή στο γεγονός ότι εφ ‘όσον υπάρχει κάποια χημεία, θα καθόταν και θα κοιμόταν μαζί μου για τα χρήματα. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ότι θέλω πραγματικά. Χρειάζομαι περισσότερη συναισθηματική σχέση με κάποιον, παρόλο που μπορεί να ακούγεται περίεργο σε αυτό το περιβάλλον. Η επόμενη γυναίκα ήταν κάποια που θα αποκαλούσα «η κοπέλα της διπλανής πόρτας». Πιθανόν να μην ήταν στον ιστότοπο, άμα δεν χρειαζόταν οικονομική βοήθεια. Έτσι βγαίναμε ραντεβού για τέσσερις έως πέντε μήνες. Μετά από δύο μήνες είπε, δεν θέλω χρήματα πια, απλώς απολαμβάνω να σε γνωρίσω. Μου είπε πραγματικά ότι δεν αναζητούσε ένα μακροπρόθεσμο χρηματικό όφελος και ότι αναζητά μια πραγματικά σχέση χημείας με κάποιον.

Τι συνέβη με αυτή τη σχέση;

Κατά τους επόμενους δύο μήνες, η διαφορά ηλικίας ήταν έντονη. Θυμάμαι ότι βγήκα για να γευματίσω μαζί της και με τους φίλους της και κάποιος ψιθύρισε: “Ξέρεις ποιανού μπαμπάς είναι αυτός;” Δεν με επηρέασε πραγματικά, αλλά είδα το βλέμμα στο πρόσωπό της. Όταν μιλήσαμε αργότερα, είπε ότι δεν ήταν απαραίτητα προετοιμασμένη γι ‘αυτό. Έτσι αποφασίσαμε να παραμείνουμε φίλοι.

Και η τρίτη γυναίκα;

Η τρίτη γυναίκα που ονομάζω “επαγγελματία” και ήταν το πιο επικίνδυνο πρόσωπο που νομίζω ότι έχω γνωρίσει ποτέ. Φοβόμουν τα πάντα σε αυτή. Θα έλεγε τα πάντα για να σε κανει να νομίζεις πως σε αγαπάει. Εκείνη έλεγε ότι είχε αγόρι, ζούσε μαζί του, πήρε όλα του τα χρήματα, δώρα, ταξίδια και αεροπορικά εισιτήρια και όταν το αγόρι της τελικά την έδιωξε, ήρθε σε εμένα. Έτσι κατέληξε να μετακομίσει μαζί μου για λίγο και έπειτα της νοίκιασα ένα διαμέρισμα. Μία φορά, όταν αρρώστησα, της είπα ότι θα ήθελα να έχουμε μια πραγματική σχέση και χωρίς αυτό τίποτα δεν θα λειτουργήσει. Μέχρι σήμερα, δεν έχω ακούσει νέα της.

Τι εννοείτε μια πραγματική σχέση; Θέλατε μονογαμία;

Δεν ήθελα μονογαμία, αλλά μου ζητήθηκε. Εάν έχεις συναισθήματα για κάποιον άλλο, τότε πρέπει να με ενημερώσεις και θα φύγω. Αυτό είναι το καλύτερο μέρος του Seeking Arrangement. Έτσι είμαι κι εγώ, αν θέλει να είναι μαζί μου κάτω από αυτές τις συνθήκες, τότε θα είμαστε μαζί.

Πόσα ξοδέψατε για να υποστηρίζετε μια γυναίκα;

Ξόδεψα 200.000 δολάρια, ενώ έβγαινα ραντεβού. Στην τρίτη γυναίκα, αγόρασα πολλά κοσμήματα. Στη συνέχεια, πλήρωνα το ενοίκιό της – 3.500 δολάρια, συν την εγγύηση.

Και δεν έχετε χρησιμοποιήσετε το site από τότε;

Είχα μια τηλεφωνική συνομιλία με μια γυναίκα, αλλά αυτό ήταν. Αυτή η τελευταία σχέση κατέστρεψε την ικανότητά μου να εμπιστεύομαι και ήταν ένας από τους παράγοντες που “έσπασαν” οι σχέσεις που ακολούθησαν.

Λοιπόν αυτό είναι ενδιαφέρον, γιατί έτσι δεν περιγράψατε πριν την πραγματική ζωή των μεγαλύτερων ανδρών και γυναικών;

Απολύτως. Ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα να αντιμετωπιστεί. Έχω γίνει αυτό που δεν μου άρεσε για άλλους ανθρώπους μέσω αυτής της σχέσης. Πραγματικά χρειάστηκε πολύς χρόνος για να μπορέσω να το επεξεργαστώ και εξακολουθώ να δουλεύω πάνω σε αυτό.

Θα είχε αλλάξει αυτή η εμπειρία αν γνωρίζατε γυναίκες μιας συγκεκριμένης ηλικίας;

Αν ήμουν μόνος, θα ήθελα σίγουρα να γνωρίσω τις γυναίκες που είναι μεγαλύτερες. Έψαχνα μεγαλύτερες γυναίκες, έχοντας την άποψη ότι η ζωή δεν είναι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο. Αφού επεξεργάστηκα όλα όσα πέρασα, κατάλαβα ότι δεν είναι όλα ροζ. Αισθάνομαι ότι μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πιο πιθανό να πει, “Δεν θέλω να το κάνω πια”. Αυτό που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι μερικές φορές οι νεότερες γυναίκες δεν ξέρουν πώς να το κάνουν, ειδικά αν βρίσκονται σε μια σχέση όπου χρειάζονται οικονομική στήριξη.

Λοιπόν, με ποια βγαίνετε τώρα ραντεβού;

Το κορίτσι που βγαίνω τώρα, το γνώρισα έξω από ένα εστιατόριο, έπεσε το τηλέφωνό της, έσπασε σε ένα εκατομμύριο κομμάτια και την βοήθησα να το πάρει. Και κατέληξε να κάθεται και να πίνει κρασί μαζί μου. Είναι μικρότερη από μένα, αλλά είναι ενδιαφέρουσα – η μητέρα της είναι πολύ νεότερη από τον πατέρα της, οπότε το έχει συνηθίσει.

Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τις σχέσεις σας;

Λίγο, σε κάποιο βαθμό. Είχα μια συνομιλία με τη σύντροφό μου σχετικά με τη δυναμική της εξουσίας, γιατί εγώ βγάλει σαφώς περισσότερα χρήματα από εκείνη. Και ρώτησα, αισθάνθηκες ποτέ ότι έχω περισσότερη δύναμη σε αυτή τη σχέση από ότι εσύ; Και μου είπε: Δεν υπάρχει περισσότερη δύναμη, αλλά μπορείς σαφώς να κάνεις πράγματα που δεν μπορώ και αυτό μπορεί να με κάνει να αισθάνομαι λίγοτερο ζηλιάρα.

Δεδομένου ότι κερδίζετε περισσότερα χρήματα από τη φίλη σας, την υποστηρίζετε και οικονομικά;

Η φίλη μου έχει δουλειά, αλλά δεν έχει δουλειά που να μπορεί να πληρώσει για τον τρόπο ζωής που της αρέσει, γι ‘αυτό βρίσκω τον εαυτό μου να την υποστηρίζω οικονομικά.

Έτσι πώς θα διαφοροποιούσατε τι κάνετε τώρα από τότε που ήσασταν sugar daddy;

Είναι αντίληψη, ίσως. Θέλω να έρθει πρώτα η χημεία και μετά η οικονομική υποστήριξη. Αυτή είναι η διαφορά. Ενώ ο άλλος τρόπος είναι, δώσε μου τα χρήματα σου και έπειτα θα περάσω χρόνο μαζί σου. Όταν δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα πίσω από αυτό, δεν υπάρχει καμία επιθυμία για να είσαι με κάποιον και απλά να δίνεις μια υπηρεσία. Θα μπορούσα να μισθώσω μια πόρνη για μια ώρα, είναι το ίδιο πράγμα.

Ανησυχήσατε ποτέ για ανθρώπους που βρίσκονται μαζί σας μόνο για χρήματα;

Ήμουν πάντα ανήσυχος για αυτό, γιατί δεν υπάρχει κανένας πραγματικός τρόπος να γνωρίζουμε. Ίσως, αν σταματήσω να τους βοηθάω οικονομικά, υποθέτω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να γνωρίζω. Αυτή τη στιγμή, με τη φίλη μου, είναι λίγο διαφορετική. Δεν είναι μια γυναίκα που παίρνει μηνιαία επιταγή από μένα, απλά την βοηθώ εδώ και εκεί, όταν ξέρεις, ίσως πρέπει να ταξιδέψει για να δει τη μητέρα της και δεν μπορεί να καλύψει το αεροπορικό εισιτήριο της.

Πηγή: marieclaire

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X