ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφαγε χιλιάδες σε οίκο ανοχής - Έξαλλη η γυναίκα του

Αυστραλία: Η σύζυγος θέλει να διοργανώσει συγκέντρωση... διαμαρτυρίας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αυστραλία με μια σύζυγο να απειλεί να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από οίκο ανοχής μετά από μια… σκανδαλώδη περιπέτεια του άνδρα της.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο σύζυγός της φέρεται να ξόδεψε σχεδόν 4.000 δολάρια λαμβάνοντας διάφορες υπηρεσίες -συμπεριλαμβανομένων φετίχ και φαντασιώσεων- από δύο εργαζόμενες στον οίκο ανοχής Pentagon Grand, που βρίσκεται στο Molendinar.

Ο άνδρας φέρεται να πλήρωσε αρχικά με μετρητά για την πρώτη ώρα, ώστε να μην το μάθει η γυναίκα του.

Ακολούθως, επιχείρησε να κάνει τραπεζικό έμβασμα, προτού τελικά καταφύγει στη χρήση πιστωτικής κάρτας. Ο άνδρας πλήρωσε συνολικά για επτά ώρες υπηρεσιών, ενώ, κατά το ίδιο μέσο, η διαδικασία σταμάτησε όταν οι δύο εργάτριες του σεξ κουράστηκαν.

«Οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν ήταν απολύτως νόμιμες», υποστήριξε η διεύθυνση του οίκου ανοχής

Η εξαγριωμένη σύζυγός του εμφανίστηκε αργότερα στον οίκο ανοχής με τον σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι ήταν «μεθυσμένος και έκανε χρήση ναρκωτικών» και δεν θυμόταν το περιστατικό.

Η διευθύντρια του Pentagon Grand Suzanne Pfeifer υποστήριξε ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έδειχνε τον άνδρα να διαπραγματεύεται και να συμπεριφέρεται ως νηφάλιο άτομο, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και μια «καλή συμφωνία».

Η διευθύντρια του Pentagon Grand Suzanne Pfeifer/Πηγή: New York Post

 

Η σύζυγος θα… διοργανώσει διαμαρτυρία

Η σύζυγος, δυσαρεστημένη από την απάντηση της διευθύντριας, απείλησε να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον οίκο ανοχής.

Η διευθύντρια απάντησε λέγοντας ότι η σύζυγος έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί σε δημόσιο χώρο, αλλά, σε περίπτωση απειλής, θα καλέσουν την αστυνομία.

Στη συνέχεια η διευθύντρια Suzanne Pfeifer πρότεινε στη σύζυγο να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας, αν πραγματικά πιστεύει ότι ο σύζυγός της αδικήθηκε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη διεύθυνση του οίκου ανοχής, οι υπηρεσίες που παρασχέθηκαν ήταν απολύτως νόμιμες και οι χρεώσεις κατάλληλες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η υπεύθυνη σχολίασε επίσης ότι οι δαπάνες του συζύγου ήταν σημαντικά υψηλότερες από τον μέσο πελάτη που συνήθως επιλέγει μια συνεδρία μισής ώρας χωρίς πρόσθετες υπηρεσίες. «Είμαστε μια νόμιμη επιχείρηση και αυτή ήταν μια νόμιμη υπηρεσία με νόμιμη χρέωση», κατέληξε η Pfeifer, τονίζοντας ότι η ευθύνη για το περιστατικό βαρύνει αποκλειστικά τον σύζυγο.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση