ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε δωμάτιο μασάζ - Δεν πίστευαν αυτό που συνέβη

«Δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος για να σε ευχαριστήσω...»

Δεν θα πιστέψετε τι κατάγραψε κρυφή κάμερα μέσα σε δωμάτιο μασάζ. Φυσικά και δεν συνέβη κάτι τρομακτικό, αλλά κάτι που θα σας κάνει να δακρύσετε.

Οι Φίτζι και Γουίπα είναι δύο παρουσιαστές μια δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής στην Αυστραλία. Για τη γιορτή της μητέρας το καλόκαρδο δίδυμο πρόσφερε σε μια μαμά τη δυνατότητα να περάσει τη μέρα αυτή σε ένα spa.

Εκεί, δέχτηκε με πολύ χαρά όλη την φροντίδα και περιποίηση — αν και θα προτιμούσε να περάσει τη μέρα αυτή με ένα πολύ σημαντικό της πρόσωπο. Η αγαπημένη της κόρη, Τζες, βρισκόταν πολύ μακριά της, στο Λονδίνο. Είχε 2 χρόνια να τη δει.

Πριν η Σάντυ οδηγηθεί για το μασάζ, της παρουσιάστηκε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από την Τζες. «Εύχομαι να μπορούσα να είμαι εκεί,» λέει στην οθόνη. «Δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος για να σε ευχαριστήσω γι’ αυτά που έχεις κάνει για μένα». Είναι φανερό το πόσο λείπει η μία στην άλλη.

Καθώς η Σάντυ ξαπλώνει στο τραπέζι του μασάζ με μια πετσέτα να καλύπτει τα μάτια της, κάποιος απροσδόκητα γλιστρά μέσα στο δωμάτιο μαζί της.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση