ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δοκίμασα τον ομοφυλοφιλικό έρωτα στα 30 μου και βίωσα τον πραγματικό οργασμό»

Αν και τα είχε όλα, δεν χαιρόταν τον έρωτα

Η δημοσιογράφος και sex editor, Nadia Bokody, αποκάλυψε πως άρχισε χαίρεται τον έρωτα όταν ξεκίνησε να κοιμάται με γυναίκες, στη δεκαετία των 30. Η ίδια εξήγησε πως αν και τα είχε όλα είχε αρχίσει να τα παρατά και να μην προσπαθεί να ευχαριστηθεί το σεξ, αφού ποτέ δεν έφτανε σε οργασμό.

Σε άρθρο της στο news.com.au, δεν έκρυψε πως ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ήταν ακόμα γυμνή στο κρεβάτι με τη σύντροφό της όταν βίωσε τον πρώτο της οργασμό.

Έγραψε: «Είχα μια ενστικτώδη αντίδραση σε μια άγνωστη εμπειρία, η οποία ήταν ο πρώτος μου οργασμός με εκείνη. Αν και το επάγγελμά μου είναι να γράφω για το σεξ, έχω τις ίδιες ανασφάλειες με τις περισσότερες γυναίκες στο κρεβάτι. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ανώφελο να ανησυχώ μήπως και φανεί η κυτταρίτιδά μου ή αν τα εσώρουχά μου είναι αρκετά σέξι ή αν δεν έχω ξυριστεί καλά. Έχω διαβάσει και έχω κάνει αρκετή έρευνα μέσα στα χρόνια για να ξέρω πως το μόνο πράγμα που μετράει εκείνη τη στιγμή είναι να νιώθω αυτοπεποίθηση με το σώμα και την εμφάνισή μου.

Ξέρω επίσης ότι οι γυναίκες μπορεί να χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για να κορυφώσουν και παρόλα αυτά κάθε φορά που κάνω σεξ (ειδικά με κάποιον καινούριο παρτενέρ) ξεκινά μία διαδικασία σιωπηλής αμφισβήτησης, η οποία κάνει τον οργασμό αδύνατο. Στη διάρκεια της περασμένης μου σχέσης δεν ολοκλήρωσα ούτε μία φορά! Όχι επειδή δεν μου άρεσε το ταίρι μου. Μου άρεσε πάρα πολύ και το σεξ ήταν επαναστατικό. Απλώς δεν αφέθηκα ποτέ!».

H χαλαρή διάθεση παίζει ρόλο

Η Nadia εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για τις γυναίκες να νιώθουν απόλυτα χαλαρές και πολύ άνετα για να φτάσουν στον οργασμό.

«Δυστυχώς, το να βγάλουμε από το μυαλό μας όσα μας απασχολούν είναι εύκολο στα λόγια και δύσκολο στην πράξη. Άλλωστε, ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας προσπαθώντας πάντα να ευχαριστήσουμε τους άλλους», έγραψε και σημείωσε πως το να αγχώνεται μία γυναίκα για το πόσο χρόνο κάνει να ολοκληρώσει μπορεί να στοιχειώσει την ερωτική της ζωή και να μην την αφήνει να φτάσει σε οργασμό.

«Όπως πολλές γυναίκες ανησυχώ όταν αργώ να τελειώσω. Σκέφτομαι ότι το άλλο άτομο θα βαρεθεί, θα κουραστεί ή θα αγχωθεί με τη σειρά του για τη δική του απόδοση. Και τελικά μια φωνή μέσα μου λέει: ‘Βιάσου. Τελείωνε, δεν έχουμε όλη την ημέρα’. Έπειτα από αυτό, ξέρω ότι σίγουρα το θέμα έχει τελειώσει. Όχι ευχάριστα για εμένα.

Για τις γυναίκες η ηρεμία και η χαλάρωση είναι πολύ σημαντικές στο θέμα του οργασμού. Η ειρωνεία είναι ότι αυτό δεν το έμαθα μέσα από τα τόσα χρόνια που εργάζομαι, διαβάζω και παρακολουθώ τις εξελίξεις, αλλά μέσα από την καθημερινότητά μου. Έχουμε μάθει από μικρές πως πρέπει να φροντίζουμε τους άλλους και θεωρούμε πως το να αφήσουμε τον εαυτό μας να νιώσει, να κλάψει έπειτα από έναν οργασμό, να λάβει ό,τι δίνει, δεν είναι καλό.

Σου τα γράφω αυτά ως μία γυναίκα που δεν τα έχει λύσει ακόμη μέσα της, αλλά παλεύει με τον φόβο και το άγχος. Βίωσα, όμως, έναν καλό οργασμό και θα στοχεύσω στο να τον ξαναζήσω».

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X