ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε on air για το ροζ βίντεο της Τούνη

«Όλοι νομίζουν πως αυτό που μας έχει χαριστεί είναι μέσα από το κρεβάτι μας»

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή έζησαν οι τηλεθεατές της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δάκρυσε on air και ξέσπασε με αφορμή το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Τούνη. 

Αφορμή στάθηκε, η προσωπική εξομολόγηση της Χριστίνας Ορφανίδου για τα όσα έχει βιώσει η ίδια, καθώς πρώην σύντροφος της, έβγαλε στη δημοσιότητα μια ακατάλληλη προσωπική τους στιγμή. Το μοντέλο λοιπόν, που έλεγε τα πιο υποστηρικτικά λόγια για την πρώην παίκτρια του Big Brother, κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο.

«Δε στενοχωριέμαι. Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση, το παρουσιαστικό τους και μπαίνουν σε μια εύκολη κριτική. Έλα μωρέ, η Χριστίνα είναι αυτή η κοπέλα, η Ιωάννα, ο Δημήτρης…

Όλοι νομίζουν πως αυτό που μας έχει χαριστεί είναι μέσα από το κρεβάτι μας. Και επειδή διαρρέει κάτι, επιβεβαιώνονται. Αυτή θα γυρίσει στο σπίτι της και θα αντιμετωπίσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει τη ζωή του. Δεν είναι εύκολο για τον νέο σύντροφο.

Και μένα ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μου λένε αυτό το πράγμα; Μπορείς να το αντέξεις; Εννοείται μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχουν πάρει όχι παιδεία από το σπίτι τους. Αυτό πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε χαρακτηριστικά τι είπε ο Αλεξάνδρου και πως αντέδρασαν όλοι στο πλατό

Πηγή: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Gossip

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X