ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δηλώνει διάσημη επειδή κοιμήθηκε με 300 άτομα σε έναν χρόνο - Ο στόχος της για το 2024

Το μοντέλο ερωτικού περιεχομένου θα ψάξει να βρει την πραγματική αγάπη

Μια Αυστραλιανή, που το περασμένο έτος είδε το όνομά της να φιγουράρει σε διεθνή ΜΜΕ, όταν αποκάλυψε πως έκανε σεξ με 300 άτομα, έκανε ποδαρικό στο 2024 με μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά κι έναν προσωπικό στόχο.

Η Άνι Νάιτ, 26 ετών, άρχισε να προωθεί τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα Cameo – μια ιστοσελίδα όπου οι χρήστες πληρώνουν για προσωποποιημένα μηνύματα από διάσημους μεταξύ άλλων.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Και μπορεί η Νάιτ να μην είναι πάρα πολύ διάσημη, αλλά η αυστραλιανή, εκρηκτική γυναίκα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το γεγονός πως έχει τραβήξει την προσοχή, καθώς χρεώνει 80 δολάρια για κάθε μήνυμα, ακολουθώντας τα χνάρια αμερικανών πολιτικών, όπως ο άλλοτε δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, αλλά κι ο πρώην βουλευτής των Ρεμπλουμπλικανών Τζορτζ Σάντος.

Στη συγκεκριμένα πλατφόρμα, πολλοί ζητούν βίντεο ως δώρα για γενέθλια φίλων και συγγενών. Η Νάιτ παρέχει και αυτή την υπηρεσία. Ωστόσο, εκείνη, που είναι και δημιουργός ερωτικού περιεχομένου σε πλατφόρμες όπως το Onlyfans, προσφέρει και άλλα πράγματα. Για όσους καταβάλλουν τα ποσά που επιθυμεί δίνει «εμψυχωτικούς λόγους» και συμβουλές για το τι να κάνουν με τη ζωή τους. Επίσης, προσφέρει και την υπηρεσία να «ταπεινώνει» εκείνους που την πληρώνουν, αν το θέλουν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Η αποκάλυψή της κι ο στόχος της

Η Άνι Νάιτ, λοιπόν, μιλώντας στο σόου «The Kyle and Jackie O Show» αποκάλυψε τον αριθμό των ατόμων με τον οποίον κοιμήθηκε στη διάρκεια του 2023, αναφέροντας, στο μεταξύ, πως μέσα σε μια μέρα κατάφερε να κάνει σεξ με πέντε διαφορετικά άτομα. «Ένιωσα αρκετά ενδυναμωμένη μετά από αυτό», είπε και συνέχισε: «Το σεξ με κάνει να νιώθω καλά, άλλωστε υποτίθεται πως πρέπει να σε κάνει νιώθεις καλά».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Όσον αφορά στον στόχο της για το νέο έτος, δεν είναι μονάχα να γίνει ακόμη διασημότερη, αλλά και να γνωρίσει την αγάπη. Ετοιμάζεται να βγει 52 ραντεβού σε 52 εβδομάδες, λέγοντας πως είναι single εδώ και τρία χρόνια, καθώς δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση σε αυτό το διάστημα. «Ποτέ δεν το έκανα αυτό – να βγαίνω ραντεβού. Συνήθιζα να βγαίνω περίπου τρία ραντεβού τον χρόνο. Γι’ αυτό θέλω να το δοκιμάσω τώρα», είπε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Star». Ανέφερε, δε, πως θα δίνει αναφορά για το πώς πήγαν τα ραντεβού της online. 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση