ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν χρειάζεται να μου το ζητήσεις δυο φορές για να βγάλω τα ρούχα μου»

Η Χάιντι Κλουμ αποκάλυψε ότι το να γδύνεται ήταν σαν δεύτερη φύση

Τι και αν πλησιάζει τα 50! Η Χάιντι Κλουμ αισθάνεται σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που ξεκινούσε την καριέρα της στο μόντελινγκ. Σε συνέντευξή της μάλιστα αποκάλυψε γιατί εξακολουθεί να είναι τόσο πρόθυμη να γδύνεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Η 49χρονη Κλουμ έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ και μάλιστα ήταν το πρώτο μοντέλο γερμανικής καταγωγής που έγινε αγγελάκι της Victoria's Secret. Το σούπερ μόντελ μίλησε σε συνέντευξή της για τον λόγο που εξακολουθεί να είναι τόσο χαρούμενη που γδύνεται, παραδεχόμενη ότι δεν το σκέφτεται καθόλου «να βγάλω τα ρούχα μου».

Η Χάιντι Κλουμ δεν ντρέπεται να επιδεικνύει το σώμα της, ανεβάζοντας σχυνά στιγμιότυπα με μπικίνι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Το μοντέλο έχει επίσης επανενωθεί με τους αγγέλους της Victoria's Secret Alessandra Ambrosio, 41 ετών, Candice Swanepoel, 33 ετών, και Tyra Banks, 48 ετών, για την τελευταία σειρά shapewear Skims της Kim Kardashian.

Συζητώντας για τη σχέση της με το σώμα της, παραδέχτηκε ότι το να γδύνεται ήταν σαν δεύτερη φύση λόγω της μακράς καριέρας της ως μοντέλο.

Η ίδια αποκάλυψε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω να γυμνάζεσαι. Αισθάνομαι το ίδιο όπως πάντα. Δεν χρειάζεται να μου το ζητήσεις δύο φορές να βγάλω τα ρούχα μου, είναι κάπως σαν να βάζεις ένα παλιό καπέλο, κατά κάποιο τρόπο», είπε στο Access.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Μιλώντας για την επανένωσή της με τους πρώην άγγελους της Victoria's Secret είπε: «Η Kim με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήθελα να κάνω τη διαφήμιση της Skims με την Alessandra Ambrosio, την Candice Swanepoel και την Tyra Banks».

«Είπα, 'Ναι, διάολε! Ήταν πολύ διασκεδαστικό να είμαι ξανά με τους αγγέλους μου της Victoria's Secret».

Η κόρη της, η 18χρονη Λένι σχεδιάζει επίσης να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ με τη Χάιντι να της δίνει αυστηρές συμβουλές.

Η ίδια παραδέχτηκε: «Είναι υπέροχο και λίγο τρομακτικό ταυτόχρονα, γιατί ο κόσμος είναι μεγάλος και υπάρχουν πολλοί τρελοί άνθρωποι εκεί έξω. Αλλά μου αρέσει που μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα που πάντα ονειρευόμουν να κάνω. Έχει δουλέψει σε καμπάνιες για τον Michael Kors, τον Dolce & Gabbana και την Dior Beauty».

Η Κλουμ έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα με μπικίνι τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς απολάμβανε τις διακοπές της στο Μαϊάμι με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Gossip  |  Hot

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X