ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δανδουλάκη: Η Βίρνα Δράκου ήταν το... πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral από τα… μακρινά χρόνια της Λάμψης

Στο βαρύ κλίμα που ζούμε λόγω του κορωνοϊού υπάρχουν και κάποιες στιγμές που σε κάνουν να ξεχαστείς και να αναπολήσεις στιγμές από το παρεθλόν οι οποίες αν μη τι άλλο είναι... προφητικές. Ένα βίντεο λοιπόν που κυκλοφορεί και ανασύρθηκε από το χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας δείχνει την Κάτια Δανδουλάκη να υποδύεται την θρυλική και αδέκαστη δικαστίνα Βίρνα Δράκου στη Λάμψη και να μιλάει στον Γιάνκο πώς γλίτωσε από τον ιό. Εκείνος με τη χαρά και τη συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του τη ρωτάει αν μπορεί να την αγκαλιάσει. Η συνέχεια; Σαν τις μέρες που ζούμε. Του απαντάει: Από απόσταση!

Η ίδια που έχει δει τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί στα social media μέσα από αυτό το βίντεο το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram της σχολιάζοντας: «Ο Μεγάλος Φώσκολος τα είχε προβλέψει όλα!».

Η ηθοποιός γνωστή για το χιούμορ της μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είπε για το εν λόγω βίντεο: «Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Όχι, γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ».

 

Πηγή: protothema 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X