ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγαίνουν νύχτα, γιατί αυτή είναι...ψηλότερη

Ο κόσμος ασκεί απίστευτη πίεση με τα σχόλιά του στη Βανέσα και τον Ντάνιελ

Κι όμως, η Βανέσα Ντέιβις από το Λιντς αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα από τον κόσμο, γιατί είναι ψηλότερη από το αγόρι της. Λοξά βλέμματα, ψίθυροι, σχόλια πίσω από την πλάτη τους, ακόμα και ευθείες προτροπές: «Γιατί δεν τον χωρίζεις;»!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Βανέσα Ντέιβις έχει το σύνδρομο Marfan, που σημαίνει πώς είναι σε μία κατάσταση ο οργανισμός της εξαιρετικής ανάπτυξης. Έχει 1,86μ. ύψος, τη στιγμή που ο σύντροφός της, ο 30χρονος Ντάνιελ Μπράουν, είναι εμφανώς κοντύτερος της.

Σύμφωνα με το ζευγάρι, τα σχόλια και τα βλέμματα των γύρω τους έξω τους ασκούν μεγάλη πίεση και έχουν κάνει δύσκολα τα πράγματα στη σχέση τους.

«Οι άνθρωποι με ρωτούν τι κάνω μαζί του και μου λένε να βρω έναν άντρα ψηλότερο. Είναι πράγματα που θα επηρέαζαν τον ανδρισμό του, αλλά δεν αφήνει να τον ενοχλήσουν», λέει η Βανέσα και συνεχίζει: «Οι άνθρωποι πιστεύουν πως μπορούν να λένε ότι θέλουν, αλλά δεν καταλαβαίνουν πως είναι προσβλητικό».

Για να καταλάβει κανείς την πίεση που έχουν ασκήσει όλα αυτά τα σχόλια στη σχέση τους, η Βανέσα εξηγεί πως «πάμε για ψώνια το βράδυ και όχι τη μέρα»!

Όσο για τα σχόλια που ακούνε; Ένα χαρακτηριστικό που εξηγεί η Βανέσα είναι: «Το χειρότερο πράγμα που λένε οι άνθρωποι είναι ότι ο Νταν πρέπει να έχει πολλά χρήματα. Κάτι που δεν καταλαβαίνω. Ακόμα και ούτε μια δεκάρα στο όνομά του να μην είχε δεν θα με ένοιαζε».

Το ζευγάρι συναντήθηκε όταν ο Νταν μετακόμισε στο συγκρότημα κατοικιών της Βανέσα... «Κάναμε αμέσως κλικ ο ένας στον άλλον όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά και έκτοτε είμαστε αχώριστοι. Μας αποκαλούμε Τομ Κρουζ και Νικόλ Κίντμαν, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως εμείς δεν θα χωρίσουμε».

Η Βανέσα τόνισε πως διαγνώστηκε με σύνδρομο Marfan όταν ήταν παιδί ακόμα: «Ήμουν στο σχολείο μια μέρα και ξαφνικά σα να τυφλώθηκα. Άρχισα να φρικάρω γιατί ήμουν τεσσάρων ετών. Πήγα στο νοσοκομείο και ανακαλύψαμε ότι είχαν μετατοπιστεί οι φακοί των ματιών. Τότε μπαινόβγαινα συνεχώς στο νοσοκομείο.

Όταν ήμουν μωρό ακόμα, η καρδιά μου σταματούσε, οπότε με ξάπλωναν σε μία ειδική κουβέρτα που κτυπούσε κάθε φορά που η καρδιά μου σταματούσε. Δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι πέρασε τότε η μητέρα μου.

Προσπαθώ να μην το αφήσω να επηρεάσει τη ζωή μου. Οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν. Μου λένε πρέπει να γίνω μοντέλο, κάτι που δεν καταλαβαίνω, γιατί είμαι αρκετά ψηλή. Είναι μια αόρατη ασθένεια. Αν την έβλεπα, ίσως και ο κόσμος να μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στο σώμα μου».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X