ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βέρτης στη Μύκονο: Xαμός από Ισραηλινούς - Eισπράξεις των €700.000

Όσα έγιναν χθες βράδυ στον Ορνό

Από τις έντεκα η ώρα το βράδυ της Παρασκευής, η κίνηση προς τον Ορνό για την προγραμματισμένη συναυλία του Νίκου Βέρτη, ήταν η αναμενόμενη πλην ομαλή χάρη σε ένα τεράστιο πάρκινγκ που δημιουργήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Αναμενόμενο ήταν και το sold out αφού το Pasaji στον Ορνό γέμισε με 1.300 καθήμενους ενώ κόπηκαν και εφτακόσια εισιτήρια γι’ αυτούς που επέλεξαν τα δυο μπαρ για να δουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Οι χιλιάδες θαυμαστές του πλήρωσαν από 350 ευρώ το άτομο έως 15.000 ευρώ το τραπέζι στη πρώτη σειρά για να δουν τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Ταυτόχρονα με την έλευση των πελατών σχεδόν έφτασαν και δυο κλιμάκια ελεγκτών της ΑΑΔΕ-κάτι αναμενόμενο σε τέτοια event-τα οποία έπιασαν δουλειά ελέγχοντας εξονυχιστικά τα ταμεία και τους λογαριασμούς.

Ο Νίκος Βέρτης εμφανίστηκε ακριβώς στις δύο παρά τέταρτο τα ξημερώματα με μια εισαγωγή και τον ουρανό να φωτίζεται για τρία περίπου λεπτά από πυροτεχνήματα, μέσα σε μια αποθέωση από τον κόσμο.

Στα πρώτα τραπέζια κυριάρχησαν δυνατοί επιχειρηματίες φανατικοί θαυμαστές του τραγουδιστή που αφίχθησαν από το Ισραήλ με ιδιωτικά αεροσκάφη, όμως το πλέον κεντρικό τραπέζι το είχαν οι οικογένειες Ζέιν και Χούρι που φιλοξένησαν πολλούς φίλους τους, όπως την εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού και τον Χρύσανθο Πανά.

Ο Βέρτης τραγούδησε non stop για περίπου τρισήμιση ώρες και ξεσήκωσε τον κόσμο ενώ η σκηνή ήταν δομημένη και στημένη με τέτοια τρόπο που πέρασε ακόμη και από τα τελευταία τραπέζια, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το μαγαζί.

Εν τω μεταξύ οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ ολοκλήρωσαν την δουλειά τους χωρίς να εντοπίσουν την παραμικρή παράβαση κατά τον έλεγχο τους και οι εισπράξεις σύμφωνα με πληροφορίες ανήλθαν στις εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Η σειρά των πρώτων τραπεζιών ειχε μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερομενοι επρεπε να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση. Στη τιμή περιλαμβανοταν μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

Τρίλιτρες Moet, premium τεκίλες και μπλε συλλεκτικές βότκες Belvedere του ενάμιση και των τριών λίτρων που φωτίζονταν με την λέξη «MYKONOS» κυριάρχησαν στο live του Νίκου Βέρτη που τελείωσε λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα μέσα στην συνήθη για τέτοια event αποθέωση.

Κάποιοι μάλιστα και δεν ήταν λίγοι έψαχναν να βρουν που θα συνεχίσουν μετά την διασκέδαση τους, αφού παρά το ότι είχε ξημερώσει δεν ήθελαν να πάνε για ύπνο, σε ένα νησί που το καλοκαίρι δεν «κοιμάται» σχεδόν ποτέ.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X