ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή η 29χρονη κέρδισε τον τίτλο για τα Καλύτερα Οπίσθια του Κόσμου (pics)

Με αποκαλυπτικά εσώρουχα οι διαγωνιζόμενες

Η 29χρονη Σούζι Κορτέζ, από την πόλη Καμπίνας της Βραζιλίας, πόζαρε με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο διακοσμημένες με την σημαία τη Βραζιλίας, κατά την βράβευσή της με μια λαμπερή τιάρα, έχοντας κερδίσει τον τίτλο για δεύτερη φορά.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για τα καλύτερα οπίσθια πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Μεξικό, με τις διαγωνιζόμενες να καταφθάνουν από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας, του Μεξικού και της Βραζιλίας.

Κι ενώ η Σούζι κατέκτησε τον τίτλο, οι ανταγωνίστριές της που εκπροσωπούσαν τις ευρωπαϊκές χώρες έλαβαν τις θέσεις των επιλαχόντων, με την Ραϊάν Λάουρα Σόουζα, που εκπροσωπούσε την Γαλλία, να κατακτά την δεύτερη θέση ενώ η Τζέσικα Λόουπς, από την Βρετανία, κατέλαβε την τρίτη θέση.

Τα παρατράγουδα του διαγωνισμού - Δωροδοκίες και εξαπάτηση

Στον διαγωνισμό Miss BumBum, οι γυναίκες ανταγωνίζονται φορώντας στρινγκ και προκλητικά εσώρουχα, καθώς μάχονται για να κερδίσουν το στέμμα, και παρά την διεθνή επιτυχία του, ανά διαστήματα έχει κατηγορηθεί για εξαπάτηση και δωροδοκία.

Το 2018, μία διαγωνιζόμενη ανέβηκε στην σκηνή μετά την στέψη της νικήτριας, αρπάζοντας το στέμμα και κατηγορώντας την πως είχε ψεύτικα οπίσθια. Και την προηγούμενη χρονιά, 6 από τις 15 φιναλίστ – συμπεριλαμβανομένης της νικήτριας, Ρόζι Ολιβέιρα – κατηγορήθηκαν για εξαπάτηση με την κατηγορία πως χρησιμοποίησαν ρομπότ για την ψηφοφορία. Και το 2016, η σύζυγος του νέου – τότε- υπουργού Τουρισμού της Βραζιλίας, είχε προκαλέσει φρενίτιδα στα social media καθώς είχε κερδίσει τον διαγωνισμό MissBumBum το 2013.

Με πτυχίο ιατρικής η δεύτερη επιλαχούσα του διαγωνισμού

Όσο για τον φετινό διαγωνισμό, η Σούζι κέρδισε συμφωνίες ύψους 10.000 περίπου δολαρίων και την ευκαιρία να γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που διαγωνιζόταν, καθώς είχε στεφθεί Miss BumBum και το 2015.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε η γεννημένη στην Βραζιλία Ραϊάν Λάουρα Σόουζα, που έχει πτυχίο στην ιατρική από ένα πανεπιστήμιο στην Βολιβία, όπου ζει και εργάζεται, αν και εκπροσώπησε την Γαλλία, καθώς και οι δύο γονείς της είναι Γάλλοι.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, το Μεξικό και τη Βραζιλία. Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των κοριτσιών είναι είτε από τη Βραζιλία ή ζουν σήμερα στη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Ο βασικός κανόνας για να συμμετέχει κάποια στον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός MissBumBum δημιουργήθηκε από τον 40χρονο επιχειρηματία Κακάου Ολιβέρ, από την Βραζιλία που είχε εμπνευστεί από έναν παρόμοιο γαλλικό διαγωνισμό. Στην ιστοσελίδα του Miss BumBum αναφέρεται: «Η ιδέα του διαγωνισμού αντλεί την έμπνευσή του από το ‘Show Me YourSLoggi’» που πραγματοποιείται στην Γαλλία».

Αλλά υπάρχει ένας βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσουν οι διαγωνιζόμενες και αυτός είναι πως δεν πρέπει να έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα άκρα τους, ενώ επιτρέπονται οι αισθητικές επεμβάσεις σε άλλες περιοχές του σώματος. Ο διαγωνισμός αναφέρει: «Οι συμμετέχοντες μπορεί να έχουν πραγματοποιήσει αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, εκτός από τους γλουτούς».

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση