ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η θέση που πρέπει να αποφεύγετε σε μια πτήση

Αεροσυνοδός εξηγεί τι οφείλουν να προσέχουν οι επιβάτες

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες, όταν πρόκειται να πετάξουν, επιλέγουν μια θέση στο διάδρομο ή στο παράθυρο του αεροπλάνου. Ωστόσο, συχνά αφήνουμε τη θέση μας στην τύχη για να αποφύγουμε την πληρωμή πρόσθετων χρεώσεων.

Είναι σίγουρο ότι δύσκολα θα βρούμε την τέλεια θέση, με μια αεροσυνοδό, ωστόσο, να ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένα κάθισμα που πρέπει πάντα να αποφεύγετε εάν θέλετε να ξεκουραστείτε λίγο στο αεροπλάνο.

«Τρώτε ελαφριά, φορέστε άνετα ρούχα, πάρτε ωτοασπίδες και επιλέξτε το κάθισμά σας προσεκτικά, εάν μπορείτε να επιλέξετε ένα»

Η αεροσυνοδός Jane Hawkes μοιράστηκε τις κορυφαίες συμβουλές της για να αποφύγει κάποιος το jet lag και εξήγησε γιατί πιστεύει ότι υπάρχει ένα σημείο που είναι το χειρότερο μέρος για να καθίσει κανείς στο αεροπλάνο.

Εάν μπορείτε να επιλέξετε το κάθισμά σας δωρεάν - ή είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε μερικά επιπλέον χρήματα - συνιστά να αποφύγετε τα «ενοχλητικά» καθίσματα που μαστίζονται... από ανυπόφορο θόρυβο. Προφανώς, όσο πιο πίσω κάθεστε τόσο πιο δύσκολο είναι να κοιμηθείτε.

Η Τζέιν είπε: «Το πίσω μέρος του αεροπλάνου μπορεί να είναι πολύ πιο θορυβώδες, όπως και όλα τα καθίσματα γύρω από τις περιοχές της κουζίνας». Επομένως, εάν θέλετε ένα ήσυχο κάθισμα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα μπροστινά καθίσματα του αεροπλάνου.

Η αεροσυνοδός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τρώτε ελαφριά, φορέστε άνετα ρούχα, πάρτε ωτοασπίδες και επιλέξτε το κάθισμά σας προσεκτικά, εάν μπορείτε να επιλέξετε ένα».

Αν θέλετε να αποφύγετε τον υπερβολικό θόρυβο – καθώς και τις δυσάρεστες μυρωδιές – θα συνιστούσαμε επίσης να καθίσετε μακριά από τις τουαλέτες. Μπορεί να σχηματιστούν ουρές στο διάδρομο και γύρω από τις πόρτες καθώς οι άνθρωποι περιμένουν να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες και η κίνηση ή η συνομιλία τους μπορεί να σας ενοχλήσει όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Επιπλέον, ο ήχος του ξεπλύματος και η μυρωδιά της τουαλέτας όταν ανοίγουν οι πόρτες θα μπορούσαν να σας κρατήσουν ξύπνιους.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση