ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η «πιο καυτή γιαγιά» στον κόσμο (pics)

Είναι 50 ετών και κανείς δεν την πιστεύει

Η Τζίνα Στιούαρτ, από την Αυστραλία, συγκεντρώνει συνεχώς νέους θαυμαστές στα social media, λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης, αφήνοντάς τους άφωνους, όταν τους λέει ότι είναι 50 ετών και γιαγιά.

Πολλοί μάλιστα της ζητάνε να τους πει πώς τα καταφέρνει να δείχνει τόσο νέα. Έτσι, το μοντέλο με το baby-face που αψηφάει την ηλικία, αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της, για τη νεανική της εμφάνιση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mirror, εκτός από το να τρώει υγιεινά, φροντίζει το μυαλό της, καθώς όπως λέει είναι εξίσου σημαντικό.

Μιλώντας στην Daily Star, είπε: «Πιστεύω πραγματικά στη δύναμη του νου, πάνω στην ύλη. Ένα καλό κόλπο είναι να έχεις ηρεμία, να γνωρίζεις τι σε πιέζει και να μειώνεις όσο το δυνατόν περισσότερο το άγχος. Εάν νιώθω συγκλονισμένη ή αγχωμένη, δημιουργώ έναν ειρηνικό χώρο μέσα μου και επαναφορτίζω».

 
 
 

 

Η Τζίνα, η οποία έχει σχεδόν 300.000 ακολούθους στο Instagram, πρόσθεσε: «Σίγουρα πιστεύω στη δύναμη της θετικής σκέψης και στη μείωση ή εξάλειψη της αρνητικότητας». Η λαμπερή γιαγιά, περπατά τακτικά, πίνει άφθονο νερό και προσπαθεί να ακολουθήσει μια υγιεινή διατροφή για να διατηρήσει την εκρηκτική εμφάνισή της. 

 
 
 

 

Ζει στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, η οποία βοηθά την «αποστολή» της. «Ζω κοντά στην παραλία και μου αρέσει να πηγαίνω για ξυπόλυτους περιπάτους καθημερινά. Δέκα χιλιάδες βήματα την ημέρα είναι σημαντικά και με βοηθά να αισθάνομαι καλά ψυχικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια. «Πίνω επίσης άφθονο νερό και τρώω αντιοξειδωτικά. Τα μύρτιλα είναι τα αγαπημένα μου φρούτα», πρόσθεσε. 

 
 
 

 

Η Τζίνα, που γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της σε ένα πολυτελές θέρετρο, προσέχει επίσης τα μεγέθη της μερίδας της. «Έχω αποβάλει όλη τη γλουτένη από τη διατροφή μου και αισθάνομαι πολύ καλύτερα έχοντας μικρά γεύματα με βασικά υγιεινά τρόφιμα. Πιστεύω ότι είσαι αυτό που τρως, νιώθεις και σκέφτεσαι. Ό,τι ταΐζετε κάθε μέρα τον εαυτό σας σε κάθε επίπεδο. Συνεπώς, όλα αυτά είναι ευεργετικά για μια ζωντανή, υγιή ζωή». 

Η Τζίνα έγινε διάσημη το 2018 όταν έφτασε στους τελικούς του διαγωνισμού Maxim's Finest Australia - ένας διαγωνισμός που την έβαλε ενάντια σε 18χρονους.
Μπορεί να έχασε εκεί, αλλά κέρδισε τον τίτλο της «πιο καυτής» γιαγιάς στον κόσμο.

 
 
 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Sexy

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X