ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά είναι τα 7 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις μέσα στο αεροπλάνο

Τι αποκαλύπτει αεροσυνοδός

Στα ταξίδια με αεροπλάνα υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται κατά γράμμα, προκειμένου οι πτήσεις να είναι ασφαλείς και ομαλές.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι άγραφοι κανόνες, που αποκάλυψε μια πρώην αεροσυνοδός, απαντώντας σε ερωτήσεις στο Reddit.

Ο χρήστης του Reddit adrianne456, έγραψε: «Ήμουν αεροσυνοδός για λίγο λιγότερο από δύο χρόνια σε μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία, που εξυπηρετεί τρεις από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ» ανέφερε αρχικά.

«Δούλεψα σε αεροσκάφη 80 θέσεων με μια άλλη αεροσυνοδό και δύο πιλότους. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, αλλά σήμερα - τα παράτησα», πρόσθεσε και στη συνέχεια αποκάλυψε επτά πράγματα που πρέπει να αποφεύγει ένας επιβάτης κατά την διάρκεια της πτήσης.

  1. Μην επιλέγετε την πρώτη θέση: «Θα ντρέπεσαι».
  2. Μην πίνετε τσάι ή καφέ: «Προσωπικά δεν θα έπινα το πόσιμο νερό από το αεροσκάφος. Έτσι θα απέφευγα το τσάι, και τον καφέ. Το νερό δεν είναι τόσο κακό, αλλά πόσο συχνά πιστεύετε ότι καθαρίζονται αυτές οι δεξαμενές;»
  3. Μην προσπαθήσετε να γίνετε μέλος της αεροπορικής εταιρείας Mile High Club (επιτρέπει τις σεξουαλικές επαφές στη διάρκεια πτήσεων), ξέρουν τι προσπαθείτε να κάνετε: «Λίγο πολύ μπορούμε να δούμε τι κάνουν όλοι στο αεροπλάνο ως επί το πλείστον. Θα έβλεπα δύο άτομα να πηγαίνουν στο μπάνιο πολύ εύκολα».
  4. Μην κάνεις την (χοντρή) ανάγκη σου: «Μην πας για την «χοντρή» ανάγκη στο αεροπλάνο. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Μερικές φορές το καταλαβαίνω, ότι πρέπει να πας, αλλά διάολε, κλείσε την πόρτα πίσω σου...».
  5. Μην χρησιμοποιείτε το μπάνιο κατά την επιβίβαση: «Πραγματικά κλείνεις το δρόμο της αεροσυνοδού».
  6. Μην τρώτε από τους δίσκους του τραπεζιού: «Το πλήρωμα της νύχτας καθαρίζει το αεροσκάφος. Αλλά θα έλεγα ότι το καθαρίζουν πολύ σπάνια».
  7. Μην κάθεστε πίσω αν φοβάστε τις αναταράξεις: «Προσπαθήστε να πάρετε μια θέση κοντά στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους. Οι αναταράξεις θα είναι πάντα χειρότερες στο πίσω μέρος του αεροσκάφους».

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση