ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ατίθαση μαϊμού έβαλε στο «μάτι» το στήθος της πρώην «Μις Περού»

Viral το βίντεο στο TikTok

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο φαίνεται μια μαϊμού να προσπαθεί να κατεβάσει το στράπλες μπλουζάκι της πρώην «Μις Περού», Πάουλα Μανζάλα, στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Η νεαρή καλλονή επισκέφθηκε έναν ζωολογικό κήπο. Αρχικά η μαϊμού έβαλε στο… μάτι το πλούσιο ντεκολτέ της Μανζάλα κάνοντας πολλές προσπάθειες για να κατεβάσει το μπλουζάκι της. Όταν, δε, η πρώην Μις Περού προσπάθησε να τη σταματήσει, η μαϊμού δεν δίστασε να την χαστουκίσει στο πρόσωπο.

Το 28χρονο μοντέλο από το Περού ανέβασε στο TikTok το βίντεο που τράβηξε ένας φίλος της, κατά της επίσκεψή τους στο ζωολογικό κήπο «Ubud Monkey Forest», όπως αναφέρει η Daily Mail.

 

@paulamanzz Yo solo queria que no me toque mis.. #indonesia #bali #monkey #peruana Oh No (Instrumental) - Kreepa

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, δεν είναι ασυνήθιστο οι μαϊμούδες να πλησιάζουν τους τουρίστες στο ζωολογικό κήπο- καταφύγιο « Ubud Monkey Forest». Τα ζώα, μάλιστα, δεν διστάζουν να κλέβουν συχνά πολύτιμα αντικείμενα, ακόμη και τρόφιμα από τους τουρίστες.

Περίπου 600 από τις μαϊμούδες μακάκοι που ζουν στο καταφύγιο του δάσους, αιωρούνται από τα ψηλά δέντρα και πηδούν γύρω από τον περίφημο ναό «Pura Bukit Sari», που θεωρείται ιερός από τους ντόπιους. Τα ζώα περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας πειράζοντας τους επισκέπτες – είτε τους κλέβουν τα γυαλιά ηλίου και τα μπουκάλια νερού, είτε τους τραβούν τα ρούχα και πηδούν στον ώμο ή την αγκαλιά τους.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Media  |  Κόσμος  |  Sexy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X