ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αθηνά Ευμορφιάδη: Το Instagram της νέας παίκτριας του Survivor προκαλεί... ζαλάδες

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ξεχώρισε στην πρεμιέρα του Survivor

Μπορεί στο flag race που έτρεξε με τον Γιωρίκα Πηλίδη να μην κατάφερε να φέρει την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα της, ωστόσο ήταν μια παρουσία που ξεχώρισε με το... καλημέρα στο Survivor.

Ο λόγος για την Αθηνά Ευμορφιάδη, την kickboxer του ριάλιτι επιβίωσης το οποίο έκανε χθες Κυριακή (26/12) την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του. Ποια είναι όμως η όμορφη αθλήτρια με τους δεκάδες αγώνες στο ενεργητικό της;

Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η οποία ατενίζει τον κόσμο από τα 180 cm, είναι εν ενεργεία αθλήτρια του kickboxing με πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ της.

Η 30χρονη Αθηνά δεν αστειεύεται. Διαθέτει ένα δυνατό κορμί, πειθαρχία πρωταθλητή και προσήλωση μέχρι τον τελικό στόχο. Δηλώνει και είναι πανέτοιμη να κάνει τους αντιπάλους της να… φοβούνται πριν καν ακούσουν το σφύριγμα του Γιώργου Λιανού!

Στον εντυπωσιακό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και φροντίζει να τον ανανεώνει συχνά, μετράει παραπάνω από 11.000 followers, με τις φωτογραφίες της να κερδίζουν χιλιάδες likes!

Σε παλιότερη της συνέντευξη είχε πει μεταξύ άλλων: «Το... μικρόβιο των πολεμικών τεχνών το κόλλησα σε ηλικία 11 ετών όταν ξεκίνησα καράτε. Μετά από 8 χρόνια ένιωσα ότι ο κύκλος του καράτε είχε κλείσει πλέον για μένα και ήθελα κάτι πιο δυναμικό που να αρμόζει στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου. Και στο kick boxing βρήκα αυτό που πραγματικά μου ταίριαζε».

Όσο για τον αγώνα που τη στιγμάτισε είχε πει: «Ο αγώνας με τον σοβαρό τραυματισμό μου. Ήταν ο πιο σημαντικός αγώνας της καριέρας μου. Παρακολουθούσαν την Αθηνά παγκοσμίως και ήθελα να δείξω σε όλους, και πρωτίστως σε μένα, ότι μπορώ να αντιμετωπίσω την νούμερο ένα αθλήτρια στον κόσμο. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τον αγώνα, κάτι που με πλήγωσε και με στιγμάτισε».

newsbomb.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X