ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρτα τα τρολ στον... Νίκαρο μετά τον εμβολιασμό (pics)

Οι χιουμοριστικές εικόνες του Προέδρου

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το πρωί της Δευτέρας 28/12 στο Κέντρο Υγείας στα Λατσιά.

Δώρο ζωής χαρακτήρισε το εμβόλιο ο Πρόεδρος σε δηλώσεις του κατά την έξοδο του από το Κέντρο Υγείας. «Νιώθω ευτυχής διότι σήμερα γεννιέται η ελπίδα κατά της πανδημίας που ανέτρεψε την ζωή του καθενός. Ευχαριστώ τους επιστήμονες για την ανακάλυψη, τους γιατρούς και νοσηλευτές που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή, για να μας κάνουν να αντέξουμε και να φτάσουμε σήμερα στο σημείο όπου ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Υπάρχει όμως απόσταση μέχρι το τέλος, γι’ αυτό απευθύνω έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα, που η Κυβέρνηση με πόνο ψυχής λαμβάνει. Γνωρίζω ότι οι ελευθερίες των πολιτών καταπατούνται. Δεν υπάρχουν ασθένειες που δεν αντιμετωπίζονται με τα εμβόλια, γι’ αυτό απευθύνω έκκληση να υπάρξει αλληλεγγύη μεταξύ μας. Εύχομαι να είναι οι τελευταίοι μήνες που δοκιμαζόμαστε και το 2021 να είναι η επανεκκίνηση μιας νέας ζωής», δήλωσε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Με την ευκαιρία του εμβολιασμού του Προέδρου, η γνωστή χιουμοριστική σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «trivitziazoumai», δεν έχασε την ευκαιρία να σατιρίσει τον Πρόεδρο. 

 
 
 

 

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες, οι οποίες έτυχαν επεξεργασία και δείχνουν τον Νίκαρο σε διαφορετικά πρόσωπα και πως θα είναι με τις «παρενέργειες» του εμβολίου.

 
 
 

 

Σε κάποια άλλη φωτογραφία, η οποία κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος μεταμορφώνεται σε... γυναίκα! 

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X