ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αστυνομικός «τσάκωσε» ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο

«Εκείνη ήταν ξαπλωμένη στην πλάτη της με τα πόδια ανοιχτά...»

Ένας αστυνομικός έπιασε ζευγάρι στη Φλόριντα να επιδίδεται σε στοματικό σεξ μέσα σε πάρκο και η έκθεσή του για το γεγονός μοιάζει με περιγραφή βγαλμένη από σελίδες ερωτικής λογοτεχνίας.

Ο 48χρονος Grant Mulder και η 41χρονη Lauren Baugh ερωτοτροπούσαν δημοσίως σε πάρκο της Tampa Bay το Σάββατο το μεσημέρι, όταν έγιναν τσακωτοί από το όργανο της τάξης.

«Εκείνη ήταν ξαπλωμένη στην πλάτη της με τα πόδια ανοιχτά και το αιδοίο της ακάλυπτο, όσο ο σύντροφός της και συν-κατηγορούμενος επιδιδόταν σε στοματικό σεξ», γράφει ο αστυνομικός Lawrence Trinka στην έκθεσή του, την οποία εξασφάλισε η εφημερίδα New York Post.

Ο αστυνομικός εξηγεί μάλιστα και τι συνιστά στοματικό σεξ, γράφοντας πως είναι «περισσότερο γνωστό ως η ένωση του στόματος με τον κόλπο».

Το πάρκο ήταν μάλιστα γεμάτο από κόσμο και ο Trinka δεν ήταν ο μόνος που είδε το περιστατικό, το οποίο φαινόταν ακόμα και από «τον πολυσύχναστο δρόμο», σύμφωνα με την αναφορά του αστυνομικού.

Στο ζευγάρι απαγγέλθηκαν κατηγορίες και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και οι δύο παρτενέρ έχουν ποινικό μητρώο.

Εκείνη πλήρωσε την εγγύηση των 150 δολαρίων και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη, ενώ σε εκείνον βεβαιώθηκε πρόστιμο 600 δολαρίων.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση