ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απολύθηκε γιατί οι φωτογραφίες της αποσπούσαν τους συναδέλφους της

«Αυτό είναι κατά 110% μια αγωγή... χωρίς ερωτήσεις»

Μια νοσοκόμα που εργάζονταν σε γηροκομείο έχασε πρόσφατα την δουλειά της, καθώς απολύθηκε, γιατί διατηρεί λογαριασμό στο Onlyfans και οι υπεύθυνοι βρήκαν «υπερβολικά σέξι» τις φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 22χρονη Jaelyn σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,9 εκατομμύρια προβολές περιέγραψε την εμπειρία που βίωσε.

 

@playgirljaelynnn Like Is that even legal #fyp #healthcare original sound - Jaelyn

Όπως είπε, το Onlyfans είναι μεν η κύρια πηγή εσόδων της, όμως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργαζόταν ως νοσοκόμα σε γηροκομείο, καθώς δεν ήταν πάντα σίγουρο το ποσό που θα λάμβανε από το περιεχόμενο ενηλίκων. «Τον ένα μήνα μπορεί να βγάλω 600 δολάρια και τον επόμενο αρκετές χιλιάδες. Δεν είναι πάντα σίγουρο», λέει χαρακτηριστικά.

Η 22χρονη Jaelyn λοιπόν, είπε πως πριν λίγο καιρό πήγε κανονικά στο γηροκομείο που εργάζονταν, όταν την κάλεσε στο γραφείο η υπεύθυνη. Τότε, είπε ότι όλοι οι συνάδελφοι της παρακολουθούν το προφίλ που έχει δημιουργήσει στο Onlyfans και πως οι «υπερβολικά σέξι» φωτογραφίες της αποσπούν την προσοχή τους.

«Είπε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό κάθε φορά που δουλεύω, οπότε πρέπει να με απολύσει», ανέφερε η 22χρονη για την εξέλιξη στο γραφείο της υπεύθυνης.

Έτσι, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν «βροχή» και η πλειοψηφία έλαβε το μέρος της πρώην νοσοκόμας, τονίζοντας ότι η απόφαση της απόλυσης ήταν «παράνομη» και χωρίς κάποια «ουσιαστική δικαιολογία».

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jaelyn (@playgirljaelyn)

«Αυτό είναι κατά 110% μια αγωγή … χωρίς ερωτήσεις», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε ότι «είναι παράνομη απόφαση, εκτός κι αν αναφέρεται στον κώδικα δεοντολογίας του εργοδότη».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Sexy  |  Κόσμος  |  Media

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X