ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τους αγώνες ταχύτητας στις ροζ ταινίες! «Το απολαμβάνω...» (pics)

Βγάζει πια σχεδόν 15.000 ευρώ την εβδομάδα

Στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει μια οδηγός αγώνων ταχύτητας από την Αυστραλία που... δεν τα έβγαζε πέρα με τα χρήματα που έβγαζε από τον αθλητισμό και πέρασε στη βιομηχανία ροζ ταινιών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star» η Ρενέ Γκράσιε, με διακρίσεις ως οδηγός αγώνων ταχύτητας έγινε πορνοστάρ και βγάζει πια τουλάχιστον 15.000 ευρώ την εβδομάδα ανεβάζοντας ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδα.

Ως αθλήτρια, η Γκράσιε έγινε η πρώτη γυναίκα που αγωνίστηκε σε ολόκληρο αγώνα V8 Supercars και είχε το παρατσούκλι «πριγκίπισσα του διαβόλου» για τις ριψοκίνδυνες κινήσεις της πίσω από το τιμόνι αλλά το άστρο της ξεθώριασε γρήγορα και το 2016 αντικαταστάθηκε.

«Δεν έρχονταν τα αποτελέσματα που ήθελα και δεν έβρισκα σπόνσορες και σιγά σιγά το όνειρο έσβησε» λέει στη Daily Telegraph.

Πέρυσι σκέφτηκε να βγάλει κάποια χρήματα ανεβάζοντας γυμνές φωτογραφίες και βίντεο σε ιστοσελίδα. Ξεκίνησε βγάζοντας 2.500 ευρώ την πρώτη εβδομάδα και πια πουλώντας της φωτογραφίες της με μηνιαία συνδρομή βγάζει μέχρι και 15.000 την εβδομάδα.

«Ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή. Είμαι καλύτερα από όσο θα μπορούσα να φανταστώ οικονομικά και το απολαμβάνω. Κερδίζω πολλά χρήματα και νιώθω άνετα» δηλώνει η 25χρονη.

Πηγή: reader 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Κόσμος  |  Sexy

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X