ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από το κλάμα του Μαυρίκιου μέχρι την τύπισσα που βόλταρε με το στρινγκ της!

Τα 8 viral που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του 24News

24news team

Δεν θα μπορούσαμε να αποχαιρετήσουμε το 2022 χωρίς να ανατρέξουμε στα viral της χρονιάς που μας έκαναν να γελάσουμε με την ψυχή μας! Φέτος, μάλιστα, οι εγχώριες γκάφες είχαν την τιμητική τους…

Το 24News πιο κάτω σας παρουσιάζει τα 8 κυπριακά viral που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του.

1.«Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα»

Ο γνωστός Κύπριος παραγωγός και σκηνοθέτης, Μαυρίκιος Μαυρικίου παρέα με την αγαπημένη του σύζυγο -πλέον- Ιλάειρα Ζήση, μονοπώλησαν αρκετές φορές το ενδιαφέρον τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και των αναγνωστών, με κορυφαία στιγμή την δήλωσή τού «Την πρώτη φορά που έκανα έρωτα με την Ιλάειρα έβαλα τα κλάματα. Ένιωσα μια απίστευτη συγκίνηση, μια απίστευτη ολοκλήρωση που δεν την είχα ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου». Η ατάκα του αυτή έγινε το απόλυτο viral σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τι απάντησε ο ίδιος στα σχόλια που δέχθηκε για την συγκεκριμένη δήλωσή του.

2.Έκανε επαναστροφή στην έξοδο του highway - Άναυδοι οι άλλοι

Οδηγός που προσπαθούσε να κάνει επαναστροφή σε δρόμο ο οποίος είναι μονοδρομημένος, αφού αφορά μόνο τους οδηγούς που θέλουν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο και να εισέλθουν στο αστικό δίκτυο, άφησε άναυδους τόσο όσους βρέθηκαν στο σημείο την δεδομένη στιγμή όσο και όσους είδαν αργότερα το βίντεο που δημοσιεύθηκε από την ομάδα "I Love Cyprus ΡΕ" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral αφού δέχθηκε εκατοντάδες σχόλια.

 3.Η φωτογραφία-τουαλέτας που έγινε το απόλυτο κυπριακό viral

Το απόλυτο viral έγινε η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έδειχνε κινητή τουαλέτα σε δρόμο της Κύπρου. Σύμφωνα με την ανάρτηση στην σελίδα «I Love Cyprus PE» η εν λόγω εικόνα ήταν από περιοχή της Λεμεσού και συγκεκριμένα τον Ασώματο.

4.Βαρέθηκε να... ντυθεί και πήγε με το μπουρνούζι του σε υπεραγορά

Άντρας με μια, ομολογουμένως, πιο… χαλαρή διάθεση, αποφάσισε να κάνει τα ψώνια του από υπεραγορά της πρωτεύουσας φορώντας μόνο το μπουρνούζι του. Η φωτογραφία του όπως ήταν λογικό έγινε viral συγκεντρώνοντας σχόλια τα οποία προκάλεσαν τρελό γέλιο.

5.Κοιμήθηκε σε κρεβάτι πολυκαταστήματος - Σαν το σπίτι του

Τον ύπνο του σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων με έπιπλα και είδη σπιτιού, πήρε νεαρός άντρας. Ο συγκεκριμένος κύριος απόλαυσε τον ύπνο του σε κρεβάτι που διατίθεται προς πώληση στο κατάστημα. Τώρα αν αποφάσισε απλά να ξεκουραστεί εκεί ή αν ήθελε να δοκιμάσει το κρεβάτι πριν το αγοράσει, δεν το ξέρει κανείς.

6.Βόλταρε με το στρινγκ σε δρόμους της Λευκωσίας

Άφωνοι έμειναν οδηγοί ένα πρωινό του Αυγούστου, όταν αντίκρισαν νεαρή να κυκλοφορεί, σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρχαγγέλου, φορώντας μόνο το στρινγκ της.

Η νεαρή για άγνωστους λόγους αποφάσισε να βγει σχεδόν γυμνή κατευθυνόμενη βιαστικά στον προορισμό της και προκαλώντας παράλληλα πανικό.

7.Έστησαν καζαντίν στον αυτοκινητόδρομο

Βίντεο το οποίο απεικόνιζε καζαντίν στημένο στον… αυτοκινητόδρομο έγινε viral σκορπώντας άπλετο γέλιο ενώ έδωσε το έναυσμα για τρελό τρολάρισμα, «200 μέτρα πιο πριν να βάλει σήμανση... να ξέρουμε».

8.Σωριάστηκε ο Άγιος Βασίλης!

Το πιο πρόσφατο βίντεο που έγινε viral είχε πρωταγωνιστή τον Άγιο Βασίλη ο οποίος βγήκε στους δρόμους της γειτονιάς να μοιράσει δώρα στους μικρούς του φίλους… μόνο που του βγήκε σε κακό!

Το «έλκηθρο» έπεσε σε λακκούβα και ο Άγιος Βασίλης βρέθηκε να σωριάζεται στο έδαφος.

Τα πλείστα βίντεο και φωτογραφίες είναι από την σελίδα «I Love Cyprus PE».

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X