ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από το «εν μια απλή γρίπη, εν τζιαι εν τίποτε» μέχρι την βόλτα με το… πουλί! (vids)

Οι 4 viral ατάκες με φόντο τον κορωνοϊό

24news team

Όλο αυτό που ζούμε τον τελευταίο χρόνο συχνά-πυκνά φαντάζει σαν ψέμα, σαν κάποιος να μας κάνει μια κακόγουστη φάρσα. Από την μία μέρα στην άλλη η ζωή μας άλλαξε άρδην και η καθημερινότητά μας ήρθε… τούμπα.

Μέσα, ωστόσο, από το άρθρο που διαβάζετε θα θυμηθούμε τις πιο αστείες στιγμές της πανδημίας. Η ομάδα του 24news σας παρουσιάζει 4 viral θέματα που ναι μεν προκάλεσαν μπόλικο ντόρο στο διαδίκτυο, αλλά χάρισαν και πολύ γέλιο.

Απολαύστε τις για μια ακόμα φορά!

Χαμός με το «εν μια απλή γρίπη, εν τζιαι εν τίποτε» του υπ. Υγείας - Απάντησε ο ίδιος

Αρχές Απριλίου τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο που προβλήθηκε από το κρατικό κανάλι στις 5 Μαρτίου, όπου ο υπουργός Υγείας, πριν από τη δημοσιογραφική του διάσκεψη, «πιάνεται» να αναφέρει σε παρευρισκομένους: «Στο τέλος της ημέρας, εν μια απλή γρίπη, εν τζιαι εν τίποτε. Απλώς εκάμαμέν το…».

Το εν λόγω στιγμιότυπο σχολιάστηκε έντονα και κυρίως αρνητικά από τους χρήστες του διαδικτύου.

Ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, θέλησε να τοποθετηθεί μέσω ανάρτησής του για να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί βίντεο με απόσπασμα συνομιλίας που είχα με δημοσιογράφους στο Προεδρικό, λίγο μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου στις 5 Μαρτίου 2020. Απαντώντας σε σχόλια δημοσιογράφων που ανησυχούσαν για τη θνησιμότητα του κορωνοϊού, εξηγούσα αυτό που επαναλαμβάνω εδώ και εβδομάδες, ότι δηλαδή το 80% όσων νοσήσουν θα έχουν ήπια συμπτωματολογία και μάλιστα αρκετοί ενδεχομένως να μην το αντιληφθούν καν, αφού θα έχουν συμπτώματα μιας απλής γρίπης. Η φράση «στο τέλος της ημέρας είναι μια απλή γρίπη» στόχο είχε καθησυχάσει τις ανησυχίες δημοσιογράφων που έκαναν σύγκριση του COVID-19 με πολύ πιο επικίνδυνους ιούς, όπως ο Εμπόλα, όπου το ποσοστό θνητότητας αγγίζει το 50%. Παραπέμπω στις δηλώσεις που έκανα λίγα λεπτά αργότερα την ίδια ημέρα καθώς και στις αποφάσεις που λήφθηκαν για μια σειρά από μέτρα (κλείσιμο οδοφραγμάτων, έλεγχοι στα αεροδρόμια κ.ά.), για όσους έχουν και την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις μας. Είναι οξύμωρο και αντιφατικό να με κατηγορούν για υποτίμηση του κινδύνου από τον ιό οι ίδιοι που με επικρίνουν ότι παίρνω απάνθρωπα απαγορευτικά μέτρα. Λυπούμαι γιατί αυτές τις κρίσιμες ώρες ορισμένοι αναζητούν αφορμές για δημιουργία εντυπώσεων και πρόκληση αντιπαράθεσης, που υπονομεύει την προσπάθεια για αντιμετώπιση της κρίσης. Η δήλωση που είχα κάνει στις 5-3-2020».

Γκάφα και viral ο Νουρής! «Εννά φκει η ψυσιή μου…»

Μια ατάκα του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Νουρή, έγινε viral σε χρόνο ντε-τε!

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπουργός με φόντο τις αποκαλύψεις του δημοσιογραφικού οργανισμού Al Jazeera για τα «Cyprus Papers», φαίνεται πως του είχε διαφύγει ότι ήταν μπροστά σε ανοικτό μικρόφωνο και μη αντέχοντας την μάσκα, αναφώνησε: «εννά φκει η ψυσιή μου με τούτο το πράμα…».

Το τι ακολούθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι περιττό να ειπωθεί…

Κύπρια ηλικιωμένη έβγαλε βόλτα πουλί με λουρί - «Επέλλανεν ο κόσμος»

Ακολουθεί ένα βίντεο, που ακόμα και τώρα να το δει κάποιος είναι βέβαιο ότι θα του προκαλέσει απορία.

Το εν λόγω, λοιπόν, στιγμιότυπο δείχνει Κύπρια ηλικιωμένη να κάνει βόλτα σε παραλιακή περιοχή, έχοντας μαζί της ένα πτηνό, το οποίο κρατούσε με σχοινί και περπατούσαν.

Το ασυνήθιστο στιγμιότυπο δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό «Xeroteana» στο Instagram. Το βίντεο φαίνεται να τράβηξε παρευρισκόμενος, ο οποίος μάλιστα ακούγεται να σχολιάζει: «Επέλλανεν ο κόσμος».

Είναι άγνωστο αν το περιστατικό συνέβη το διάστημα της καραντίνας, αλλά σε χιουμοριστικό ύφος αρκετοί ήταν οι Κύπριοι που ταυτίστηκαν μαζί με την ηλικιωμένη την συγκεκριμένη περίοδο, εξαιτίας των μέτρων της Κυβέρνησης που ίσχυαν τότε, για απαγόρευση άσκοπης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.

Θυμίζουμε ότι υπήρχε δικαίωμα για μετακινήσεις για τις ανάγκες κατοικίδιου ζώου, εφόσον δεν υπερέβαιναν τα δύο άτομα και περιορίζονταν σε γειτνιάζουσες με την κατοικία τους περιοχές.

Μόνο στην Κύπρο! Παίζει τόμπολα όλη η γειτονιά

Και βέβαια κάνουμε φινάλε με το ξεχωριστό σκηνικό που είχε στηθεί σε γειτονιές της Κύπρου κατά την διάρκεια της καραντίνας για να σπάσει λίγο η… ρουτίνα!

Μέσα από διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είδαμε γειτονιές να παίζουν μια διαφορετική… τόμπολα.
Έστησαν τα μεγάφωνα, πήραν μικρόφωνο και αυτομάτως η καραντίνα πέρασε σε μία άλλη... διάσταση.

Εν κατακλείδι, θα σας αφήσουμε με ένα μότο… η ζωή είναι πιο όμορφη όταν χαμογελάς!

 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X