ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Τόσα χρήματα έχει βγάλει η Τζούλια από την ροζ πλατφόρμα

Δεν θα το πιστεύετε!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, διατηρεί σχεδόν καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, το πρώην μοντέλο, προ ημερών πραγματοποίησε στο Instagram ένα Q&A, και κάλεσε τους ακολούθους της να της κάνουν όποια ερώτηση επιθυμούν.

Κάποιος από τους followers της τη ρώτησε σχετικά με το Only Fans, τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου, να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διατηρεί λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα την οποία εμπλουτίζει με δικό της περιεχόμενο.

Το αδιανόητο ποσό που βγάζει

Έτσι, όταν τη ρώτησαν πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τον λογαριασμό της στο Only Fans, η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».

Άλλος follower τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα;» με την Τζούλια να του απαντά αινιγματικά, με τους στίχους του τραγουδιού της «Στόχος είναι τα λεφτά».

Σε άλλη απάντησή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου σχολίασε πως έχει αλλεργία στους φτωχούς και πως το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο Only Fans περιλαμβάνει πολλά βίντεο με τον σύντροφό της.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Ελλάδα  |  Hot  |  Viral

Viral: Τελευταία Ενημέρωση