ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο! Προσποιούταν καρδιακές προσβολές για να τρώει τζάμπα

Το κόλπο που έκανε Λιθουανός στην Ισπανία για να τρώει δωρεάν

Ένας Λιθουανός φέρεται να οργάνωσε ένα σχέδιο για να τρώει σε εστιατόριο και να φεύγει χωρίς να πληρώνει. Όπως αναφέρει η Daily Mail, o άνδρας γνωστός ως Aidas J, που ζει στην Ισπανία, προσποιούνταν ψεύτικες καρδιακές προσβολές. Εξαπάτησε έτσι 20 εστιατόρια στην πόλη Αλικάντε πριν φυλακιστεί.

Ο τρόπος δράσης του ήταν δραματικός. Αφού απολάμβανε γεύματα και ποτά στα καταστήματα, ξαφνικά έπιανε το στήθος του και στη συνέχεια έπεφτε στο πάτωμα, ώστε να προσποιηθεί ότι πάθαινε καρδιακή προσβολή. Αυτή η θεατρική παρωδία του επέτρεπε να ξεγλιστράει και να μην πληρώνει για το φαγητό, τουλάχιστον μέχρι που ένας έξυπνος ιδιοκτήτης εστιατορίου τον κατάλαβε.

Ο άντρας συνελήφθη αρκετές φορές, αλλά αφέθηκε ελεύθερος επειδή χρωστούσε μόνο ένα μικρό ποσό σε κάθε εστιατόριο.

Ήταν στο El Buen Comer, ένα εστιατόριο στο Αλικάντε, όπου η τύχη αυτού του άντρα τελικά εξαντλήθηκε. Μετά από ένα γεύμα θαλασσινών και μερικά σφηνάκια ουίσκι, παρουσιάστηκε ο λογαριασμός, συνολικού ύψους 34,85 ευρώ. Προσπαθώντας να αποφύγει την πληρωμή σκαρφίστηκε μια ακόμη παράσταση καρδιακής προσβολής σε μια προσπάθεια να ξεφύγει.

Ωστόσο, το προσωπικό του εστιατορίου El Buen Comer αντί να καλέσει ένα ασθενοφόρο, επικοινώνησε με την αστυνομία. Εν αγνοία του απατεώνα, οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν από προηγούμενες περιπέτειες με τοπικά εστιατόρια στο Αλικάντε.

Ο άντρας συνελήφθη αρκετές φορές, αλλά αφέθηκε ελεύθερος επειδή χρωστούσε μόνο ένα μικρό ποσό σε κάθε εστιατόριο. Όμως οι ιδιοκτήτες των εξαπατημένων εστιατορίων θέλουν να υποβάλουν κοινή καταγγελία για να τον βάλουν στη φυλακή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση