ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη ιστορία: Γυναίκα γέννησε σε Tesla με... οδηγό τον αυτόματο πιλότο

«Να σπρώξω ή να κρατηθώ; Να σπρώξω ή να κρατηθώ; Γ..α το, ας το κάνουμε»

Γεννητούρια στην Τesla με το χαρμόσυνο γεγονός να σκορπά χαμόγελα στην αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτροκίνητων οχημάτων που το έχει τόσο ανάγκη...

Η εικόνα της Tesla αμαυρώνεται το τελευταίο διάστημα από καταγγελίες εργαζομένων για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, σεξουαλική κακοποίηση.

Η εμφάνιση τεχνικών προβλημάτων σε οχήματά της θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και πεζών ήταν το κερασάκι στη τούρτα...

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», μία γυναίκα από τη Φιλαδέλφεια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ενώ επέβαινε σε αυτοκίνητο της Tesla που ήταν εν κινήσει.

Η γυναίκα καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ο σύζυγός της στη θέση του οδηγού. Ο άνδρας ενεργοποίησε το σύστημα του «αυτόματου πιλότου» όταν κατάλαβε πώς, αφότου έσπασαν τα νερά και άρχισαν οι συσπάσεις να γίνονται ακόμη πιο συχνές, θα γεννιόταν το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Τέλος καλό, όλα καλά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Philadelphia Inquirer», το μωράκι γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ η 33χρονη Γιράν Σέρι και ο 34χρονος Κίτινγκ Σέρι πήγαιναν τον τρίχρονο γιο τους Ράφα στο νηπιαγωγείο.

Ο Κίτινγκ έβαλε το όχημα στον «αυτόματο πιλότο» με κατεύθυνση το πλησιέστερο νοσοκομείο, που βρισκόταν σε απόσταση 20 λεπτών στο προάστιο Παολί.

Όπως υποστήριξε, ακουμπούσε με το ένα του χέρι απαλά στο τιμόνι του αυτοκινήτου καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει τη γυναίκα του.

«Μου έσφιγγε τόσο δυνατά το χέρι σε σημείο που νόμιζα ότι θα μου το σπάσει», υποστήριξε ο ευτυχής πατέρας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Inquirer».

«Της έλεγα: "Γιράν, εντάξει, εστίασε στην αναπνοή σου". Αυτή ήταν συμβουλή και για τον εαυτό μου. Η αδρεναλίνη μου ήταν στο ζενίθ».

Η Γιράν Σέρι τόνισε ότι δεν ήξερε εάν έπρεπε να κρατηθεί για να μην γεννήσει μέχρι να φθάσουν στο μαιευτήριο.

«Να σπρώξω ή να κρατηθώ; Να σπρώξω ή να κρατηθώ; Γ..α το, ας το κάνουμε», θυμάται να λέει στον εαυτό της, σύμφωνα με το περιοδικό «People».

Γέννησε την κόρη της καθώς έφθαναν στο νοσοκομείο με την ίδια να λέει: «Ω, Θεέ μου, Κίτινγκ. Το μωρό βγήκε».

Οι νοσοκόμες έκοψαν τον ομφάλιο λώρο του μωρού μόλις έσπευσαν στο όχημα όπου μόλις είχε γεννήσει η 33χρονη Γιράν.

«Μόλις ο παιδίατρος μας είπε: "Είναι υγιής, συγχαρητήρια", τότε αναστενάξαμε ανακουφισμένοι», υποστήριξε ο μπαμπάς.

«Μόλις φθάσαμε στο νοσοκομείο», είπε η Γιράν, «νοσοκόμες μπαινόβγαιναν συνεχώς δωμάτιο για να δουν το "μωρό Tesla"».

«Με ρωτούσαν. "Είσαι αυτή που γέννησε το μωρό στο αυτοκίνητο;"», αναφέρει η μαμά.

Το ζευγάρι ονόμασε την κόρη του Μέβι Λίλι αν και είχε σκεφθεί να την ονομάσει Τες, ως φόρο τιμής στην αυτοκινητοβιομηχανία Tesla.

«Ευχαριστούμε τους ιδιοφυείς μηχανικούς της Tesla για τον λαμπρό σχεδιασμό του αυτόματου πιλότου», υποστήριξε η Κίτινγκ Σέρι.

Η γέννηση του μωρού αναπτερώνει το ηθικό των ιθυνόντων της εταιρείας που βρίσκεται μεταξύ άλλων στο στόχαστρο και για ελλιπή μέτρα ασφαλείας των οχημάτων της.

Πριν από λίγες ημέρες, η μεγαλύτερη εταιρεία ταξί στη Γαλλία -G7- ανακοίνωσε ότι αποσύρει προσωρινά τα ηλεκτρικά οχήματα Tesla «Model 3», ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο των Παρισίων στις 11 Δεκεμβρίου στο οποίο ενεπλάκη ένα από τα οχήματά της.

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», οδηγός της εταιρείας G7 είχε τελειώσει την δουλειά του και μετέφερε την οικογένειά του σε ένα εστιατόριο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Χτύπησε έναν ποδηλάτη, τρεις πεζούς κι έπεσε πάνω σ΄ένα φορτηγάκι.

Ένας πεζός έχασε τη ζωή του και 20 άλλοι τραυματίστηκαν, από τους οποίους οι τρεις δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Όπως γράφει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», επικαλούμενο στέλεχος της γαλλικής εταιρείας ταξί, ο οδηγός προσπάθησε να φρενάρει το αυτοκίνητο, αυτό όμως επιτάχυνε.

Σε ανακοίνωσή τους, οι υπεύθυνοι της εταιρείας G7 επισημαίνουν ότι αναμένουν το πόρισμα της αστυνομίας για τα αίτια του δυστυχήματος «παγώνοντας» την κυκλοφορία των 37 Tesla Model 3 που έχουν στο στόλο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Media  |  Gossip  |  Κόσμος

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X