ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη γκάφα: Παρουσιάστρια ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο on air (vid)

Δείτε το στιγμιότυπο που έγινε viral, με την αλλαγή της έκφρασης της Μαριάμ Μόσιρι όταν συνειδητοποιεί ότι είναι on air

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η άσεμνη χειρονομία που έκανε on air μια παρουσιάστρια του BBC, στο ξεκίνημα του live δελτίου ειδήσεων των 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μαριάμ Μόσιρι βρέθηκε εκτεθειμένη με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο αμέσως μετά τους τίτλους αρχής του δελτίου, αφού προφανώς δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι είχε ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση.

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Μαριάμ Μόσιρι φαίνεται να συνειδητοποιεί αμέσως τι έχει συμβεί, να αλλάζει τελείως την έκφραση του προσώπου της και να ξεκινά να διαβάζει μια είδηση για τον Μπόρις Τζόνσον.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, παρακολουθείτε το BBC News» ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια, διατηρώντας την ψυχραιμία της. Το γεγονός πάντως ότι λίγες στιγμές αργότερα είπε «coronaverse» αντί για «coronavirus» αναφερόμενη στην πανδημία δείχνει ότι μπορεί να αισθανότας περισσότερη νευρικότητα απ' όση έδειχνε, έχοντας συνειδητοποιήσει τι μπορεί να αντίκρισαν οι θεατές.

Η χειρονομία της Μόσιρι σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με ορισμένους να επικρίνουν την παρουσιάστρια για έλλειψη επαγγελματισμού και άλλους να εκφράζουν την κατανόησή τους για τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση