ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη γκάφα! Δίκτυο πρόβαλε ροζ ταινία ενώ η μετεωρολόγος έλεγε την πρόβλεψη

Δείτε το βίντεο με το ατυχές περιστατικό

Πολλά μπορούν να πάνε στραβά στη ζωντανή τηλεόραση. Η ατάκα άλλωστε «ζωντανή εκπομπή είμαστε» είναι από τα πλέον χρησιμοποιημένα κλισέ στον τηλεοπτικό αέρα. Κατά τη διάρκεια ενός δελτίου καιρού αμερικανικού δικτύου πήγαν όλα στραβά.

Όσοι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την μετεωρολόγο να λέει την πρόβλεψή της για τον καιρό και περίμεναν να ακούσουν αν θα βρέξει τις επόμενες μέρες ή αν θα μπορέσουν να κάνουν άνετα τις βόλτες τους, είχαν την τύχη (ή την ατυχία όπως το πάρει κανείς) να παρακολουθήσουν στο background και μία άλλη… πιο πικάντικη μετάδοση.

Μία από τις τηλεοράσεις πίσω από την Μισέλ Μπος την ώρα που εκείνη μετέδιδε την πρόγνωση έπαιζε πορνό.

Μετεωρολόγος και συμπαρουσιαστής δεν πήραν χαμπάρι

Οι τηλεθεατές, επί 13 δευτερόλεπτα, έβλεπαν στους δέκτες τους πορνό στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής. Η μετεωρολόγος Μισέλ Μπος και ο συμπαρουσιαστής της Κόντι Πράκτορ δεν αντέδρασαν γιατί πιθανότατα δεν είχαν ιδέα για τα ανάρμοστα πλάνα.

Το πορνογραφικό βίντεο προβλήθηκε την ώρα που η Αμερικανίδα μετεωρολόγος ενημέρωνε τους συμπολίτες της πως«αναμένεται καλός καιρός για τις επόμενες ημέρες μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με ήπιες θερμοκρασίες». Αγνοώντας όμως ότι, εκείνη την ώρα, στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης προβαλλόταν σκληρό σεξ.

Από την πλευρά του, το ειδησεογραφικό δίκτυο KREM ζήτησε συγγνώμη για το ακατάλληλο θέαμα και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υποπέσει ξανά σε τέτοιο ατόπημα.

«Εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Από την Δευτέρα, είναι σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό και, μέχρι σήμερα, δεν έχει αναλάβει κανείς την ευθύνη.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση