ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απτόητος! Η απάντηση στην κριτική για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ

«Δεν ιδρώνει το αυτί» του

Απτόητος μπροστά στην «βροχή» αρνητικών σχολίων για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ που πλήρωσαν πελάτες στο εστιατόριό του στο Άμπου Ντάμπι εμφανίστηκε ο Τούρκος σεφ, Νουσρέτ, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει με μια χρυσή μπριζόλα.

Συγκεκριμένα ο Salt Bae όπως είναι το παρατσούκλι του Τούρκου σεφ χάρη στον τρόπο με τον οποίο αλατίζει τα κρέατα που σερβίρει, ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram με μια μπριζόλα καλυμμένη με φύλλα χρυσού 24 καρατίων.

«Federal Bank» έγραψε ο Νουσρέτ στη λεζάντα του βίντεο που φαίνεται να είναι τραβηγμένο σε μια από τις κουζίνες των εστιατορίων του.

Το βίντεο με την χρυσή μπριζόλα ήρθε λίγες ημέρες μετά το... μεγάλο φαγοπότι σε εστιατόριο στο Άμπου Ντάμπι για το οποίο ο ίδιος ο Τούρκος σεφ εμφανίστηκε εκστασιασμένος από τον λογαριασμό των 161.550 ευρώ, όσων, δηλαδή, θα μπορούσε να κοστίζει ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. Όπως έγραψε, μάλιστα, αναρτώντας την σχετική απόδειξη: «η ποιότητα δεν είναι ποτε ακριβή».

Την άποψή του ωστόσο δεν φάνηκε να συμμερίζονται όλοι οι ακόλουθοί του, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που άσκησαν κριτική για την ενέργειά του.

«Το πιο υπερεκτιμημένο μέρος» σχολιάζει ένας ακόλουθός του. «Ξεκάθαρη ληστεία» σχολιάζει ένας άλλος.

Δείτε μερικά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Νουσρέτ:

 

Πάντως ο Νουσρέτ απέφυγε να αποκαλύψει ποιος οι ποιοι ήταν εκείνοι που πλήρωσαν το εξωφρενικό ποσο των 161.550 ευρώ για να φάνε στο μαγαζί του.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση