ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόκοσμο βίντεο δείχνει μέρη που έχουμε δει στα όνειρά μας

Ένα βίντεο έχει ξαναγίνει viral με τους χρήστες των social media να αισθάνονται αμηχανία για αυτό που βλέπουν

Νομίζω ότι κάθε φορά που βλέπουμε ένα ενδιαφέρον όνειρο, το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν ξυπνάμε είναι να το πούμε σε κάποιον. Είτε πρόκειται για την/τον σύντροφο, την κόρη, τον γιο ή ακόμη και τον σκύλο - κάποιος πρέπει να περάσει από την ταλαιπωρία του να του πούμε για ένα όνειρο στο οποίο δεν συμμετείχε ποτέ.

Λοιπόν, εδώ και κάποια χρόνια υπάρχει ένα βίντεο στο Youtube,το οποίο πρόσφατα επανεμφανίστηκε στο TikTok και δείχνει μέρη που πιθανώς έχουμε δει στα όνειρα μας.

Ο τίτλος του βίντεο ουσιαστικά δίνει όλες τις εξηγήσεις: «Μέρη που έχετε δει στα όνειρά σας» - και οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η περιγραφή είναι αρκετά εύστοχη.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει επαινεθεί για την αποκάλυψη των τοποθεσιών των ονείρων πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων εγκαταλελειμμένων παιδικών χαρών, εμπορικών κέντρων και αγροτικών περιοχών.

Αυτή είναι μόνο μερικές από τις τοποθεσίες που απεικονίζονται, αλλά όλες έχουν το ίδιο πράγμα κοινό - δεν υπάρχει ούτε μια ψυχή στον ορίζοντα.

Το απόκοσμο βίντεο έχει γίνει ξανά viral, δημιουργώντας αμηχανία και ανατριχίλα στους χρήστες του Tik Tok κατά τη διαδικασία.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Stories

Viral: Τελευταία Ενημέρωση