ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει την στιγμή που η θάλασσα «καταπίνει» κορίτσι

Σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε καθώς ένα νεαρό κορίτσι παρασύρθηκε στη θάλασσα ενώ έπαιζε με τους φίλους της.

Το σκηνικό πήρε τρομακτική τροπή στο Ilfracombe, στο Devon, της Αγγλίας, καθώς ένα νεαρό κορίτσι και οι τρεις φίλοι της χαζολογούσαν στην αποβάθρα, απορροφημένοι σε αθώο παιχνίδι εν μέσω ορμητικών κυμάτων. Η ατμόσφαιρα άλλαξε δραματικά το βράδυ της Πέμπτης (03/8) γύρω στις 7 το απόγευμα, όταν μια ξαφνική παλίρροια χτύπησε με δύναμη.

Σε μια οδυνηρή τροπή των γεγονότων, έπιασε τα μεταλλικά εμπόδια σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εξασφαλίσει τα σωτηρία της, ενώ οι φίλοι της παρακολουθούσαν πανικόβλητοι. Ωστόσο, η αδυσώπητη δύναμη της θάλασσας αποδείχθηκε ισχυρότερη και η λαβή της δεν μπορούσε να αντισταθεί στη δύναμή της. Παρασύρθηκε γρήγορα, αφήνοντας τους φίλους της σοκαρισμένους.

@skynews Footage captures moment girl is swept into the sea by huge wave - and rescued by members of the public. North Devon authorities have warned residents and holidaymakers about high tide and volatile weather conditions. Watch more: @Sky News #waves #girlswepttosea #northdevon #seaside #extremeweather ♬ original sound - Sky News

Οι παρευρισκόμενοι στην άκρη της αποβάθρας ανέλαβαν αμέσως δράση, αναγνωρίζοντας την άσχημη κατάσταση. Ένα θαρραλέο άτομο κατάφερε να φτάσει το τρομοκρατημένο παιδί πάνω στην ώρα, εμποδίζοντάς το να παρασυρθεί περισσότερο στα αδυσώπητα κύματα.

Το περιστατικό χρησιμεύει ως μια έντονη υπενθύμιση της απρόβλεπτης φύσης της θάλασσας και της δυνατότητάς της να μετατρέψει γρήγορα μια στιγμή παιχνιδιού σε μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση. Οι τοπικές αρχές εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ευημερία των νέων και τις επικίνδυνες επιλογές που έκαναν μπροστά στις επικίνδυνες συνθήκες.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση