ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχιαστική φωτογραφία: Η στιγμή που «δαίμονας» κοιτάζει επίμονα δρομέα

Η τοπική λαογραφία συμβουλεύει ότι αν βρεθεί κανείς στο δρόμο ενός Nightmarcher, οι ασφαλέστερες ενέργειες είναι να γδυθεί, να ξαπλώσει μπρούμυτα και να αποφύγει την οπτική επαφή

Σε ένα παράξενο περιστατικό, η Χαβανέζα δρομέας Kay Borleis ανέφερε μια ανατριχιαστική συνάντηση με κάτι που πιστεύει ότι είναι ένας δαίμονας «nightmarcher». Η ανατριχιαστική αυτή εμπειρία συνέβη κατά τη διάρκεια του επίπονου αγώνα HURT 100 στο Οάχου της Χαβάης, αφήνοντας στην Borleis μια αξέχαστη ανάμνηση.

Η Kay Borleis, καλλιτεχνική διευθύντρια και σχεδιάστρια στο επάγγελμα, δεν είναι άγνωστη στον κόσμο των μαραθώνιων, καθώς συμμετέχει σε αγώνες από όταν ήταν 14 ετών. Η συνάντησή της με τη μυστηριώδη οντότητα έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2019, κατά τη διάρκεια του αγώνα HURT 100. Η διαδρομή είναι διαβόητη για τις βάναυσες συνθήκες της, με εμπόδια όπως λάσπη, διαβάσεις νερού, γκρεμούς και απότομες, βραχώδεις κλίσεις.

Ο αγώνας της Borleis εξελισσόταν καλά μέχρι που ένας τραυματισμός στο πόδι κατά τη διάρκεια του προτελευταίου γύρου την ανάγκασε να αποσυρθεί, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που το έκανε αυτό στην καριέρα της. Η ανησυχητική συνάντηση συνέβη μετά τον αγώνα, όταν η σύντροφος της Borleis, Cassie, μοιράστηκε φωτογραφίες από τον αγώνα με φίλους και συγγενείς. Μία από τις φωτογραφίες αποκάλυψε ένα εκπληκτικό θέαμα, μια σκοτεινή, καλυμμένη φιγούρα που περνούσε δίπλα από την Borleis καθώς έκανε τζόκινγκ σε ένα σκιερό μονοπάτι της ζούγκλας.

What are some de-escalation techniques you can use against zombies in the woods???
byu/michaelhuman inRunningCirclejerk

Ούτε η Borleis ούτε η Cassie θυμήθηκαν ότι είδαν κάποιον σε αυτό το τμήμα του μονοπατιού κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ενδιαφερόμενη και θορυβημένη από την εικόνα, η Borleis ερεύνησε τους τοπικούς θρύλους και ανακάλυψε την ιστορία των Nightmarchers, φαντάσματα νεκρών πολεμιστών της Χαβάης. Σύμφωνα με το περιοδικό Honolulu Magazine, αυτές οι φασματικές οντότητες ταξιδεύουν τη νύχτα και θεωρούνταν τόσο ιερές που το να τις βλέπεις τιμωρούνταν με θάνατο.

Η τοπική λαογραφία συμβουλεύει ότι αν βρεθεί κανείς στο δρόμο ενός Nightmarcher, οι ασφαλέστερες ενέργειες είναι να γδυθεί, να ξαπλώσει μπρούμυτα και να αποφύγει την οπτική επαφή. Κατά τύχη, η Borleis παρατήρησε το υποτιθέμενο πνεύμα του δάσους μόνο εκ των υστέρων, γλιτώνοντάς την από μια δυνητικά πιο τρομακτική συνάντηση.

Το περιστατικό άφησε την κοινότητα των μαραθωνοδρόμων και τους κατοίκους της περιοχής να σφύζουν από εικασίες και ενδιαφέρον για τις μυστικιστικές πτυχές της λαογραφίας της Χαβάης.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση