ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανάρπαστο βίντεο! Σκουπίστηκε με το φόρεμα της νύφης

Το viral βίντεο

Ένα viral βίντεο του TikTok με την απροσδόκητη δράση ενός νηπίου σε γάμο έχει πυροδοτήσει μια ευρεία συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών σε τέτοιες επίσημες εκδηλώσεις. Το σύντομο κλιπ των 5 δευτερολέπτων, καταγράφει ένα αξιομνημόνευτο αλλά και διασκεδαστικό περιστατικό: ένα μικρό κορίτσι πλησιάζει τη νύφη και χρησιμοποιεί αδιάφορα το λευκό νυφικό της νύφης ως αυτοσχέδια πετσέτα για να σκουπίσει το πρόσωπό της.

Τα πλάνα δείχνουν ότι η αυτοσχέδια χειρονομία του μικρού κοριτσιού ανακόπηκε αμέσως από έναν άλλο ενήλικα, ο οποίος την απομάκρυνε γρήγορα από τη νύφη. Παρά την απροσδόκητη εισβολή, η νύφη φάνηκε να παίρνει το περιστατικό με το μαλακό, με την αντίδρασή της να χαρακτηρίζεται από ένα διασκεδαστικό γέλιο.

@thefoxsaystwins Do not recommend serving ketchup with the chicken nuggets and fries for the kiddie meal…or just don’t invite kids #bridefail #imsoembarrassed #weddingwhoops #rehersaldinner #kidfreewedding #kidsaremessy ♬ dumb dumb - sped up - mazie

Το περιστατικό έχει γίνει καταλύτης για να συζητηθεί αν οι γάμοι πρέπει να παραμείνουν υποθέσεις επικεντρωμένες στους ενήλικες ή αν υπάρχει περιθώριο να βρίσκονται και παιδιά. Από τη μία πλευρά της συζήτησης είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τέτοια περιστατικά είναι αναπόσπαστο μέρος της συμμετοχής των παιδιών σε χαρμόσυνες εκδηλώσεις.

Αντίθετα, υπάρχουν και εκείνοι που δίνουν έμφαση στην τυπικότητα και την ευπρέπεια που συνδέονται με τους γάμους, προτείνοντας ότι τέτοιες εκδηλώσεις θα πρέπει να διατηρούνται χωρίς παιδιά για να αποφευχθεί η πιθανότητα απροσδόκητων διαταραχών ή ατυχημάτων.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση