ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αλληθωρίσαμε» με το αποκαλυπτικό πουκάμισο της Ιβάνκα

«Ξέχασε» να φορέσει σουτιέν

H Ivanka Trump αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική και να αφοσιωθεί στις εκλογές των ΗΠΑ που θα γίνουν στις 3 Νοεμβρίου 2020. Αφού τόλμησε και υιοθέτησε ένα αυστηρό καρέ και έστρεψε όλα τα βλέμματα προς το πρόσωπό της είπε να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της με πιο powerful αλλά συντηρητικά κομμάτια όπως πουκάμισα, μάξι φορέματα και midi φούστες.

Για την εμφάνισή της στο Concordia Summit για το Womens Global Delevopment and Prosperity Initiative επέλεξε μεταξωτό γαλάζιο πουκάμισο, midi λευκή φούστα με κίτρινα τριαντάφυλλα που φέρει την υπογραφή του οίκου Prada και μαύρες κλασικές γόβες.

Τις τελευταίες ώρες όμως, η κόρη του Donald Trump, Ivanka έχει γίνει viral...όχι για το powerful look της αλλά γιατί "ξέχασε" να φορέσει σουτιέν. Η εν λόγω στιγμή απαθανατίστηκε και η κόρη του Αμερικανού προέδρου έγινε "πρωταγωνίστρια" σε αρκετά tweets.

Δείτε την εμφάνιση της Ivanka αλλά και το throwback που έγινε από τους Twitter fans όσον αφορά σε ένα από τα πολλά στοχευμένα tweets του Προέδρου των ΗΠΑ για μια παρόμοια εμφάνιση.

Δείτε την συνέχεια στο MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X