ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο «κράξιμο» σε μοντέλο που πουλάει γυμνές φωτογραφίες

Ο λόγος

Στόχος άγριου online «κραξίματος» έγινε ένα νεαρό μοντέλο του OnlyFans, που σε πρόσφατο βίντεό της στο TikTok «έχρισε» το Σίδνεϊ... πρωτεύουσα της Αυστραλίας, παρότι και η ίδια είναι κάτοικος της συγκεκριμένης χώρας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 20χρονη Μικαέλα Τέστα ζει και εργάζεται στην Χρυσή Ακτή του Κουίνσλαντ. Ωστόσο αυτό δεν την εμποδισε από το να αποκαλέσει το Σίδνεϊ πρωτεύουσα της Αυστραλίας, με αποτέλεσμα να δεχτεί έντονη καζούρα στα social media.

H νεαρή Influencer, που πρόσφατα είχε καυχηθεί ότι «καθαρίζει» 162.000 δολάρια τον μήνα ανεβάζοντας σέξι υλικό και γυμνά βίντεο στο OnlyFans, ταξίδεψε πρόσφατα στο Σίδνεϊ με τον φίλο της, Άτις Πολ.

Σε κλιπ που ανέβασε στο TikTok η καλλονή εμφανίζεται να αποκαλεί την πόλη «πρωτεύουσα της Αυστραλίας», ενώ στη συνέχεια φωτογραφίζεται μπροστά από τη διάσημη Όπερα, ένα από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της χώρας, σχολιάζοντας ότι αγνοεί πλήρως τι γίνεται μέσα σε αυτό το κτίριο.

Το γεγονός ότι η Τέστα ζει στην Αυστραλία και δεν γνώριζε καν ότι η πρωτεύουσα της χώρας είναι η Καμπέρα εκνεύρισε πολλούς χρήστες που έσπευσαν να εκφράσουν την αποδοκίμασία τους online. «Φαντάσου να κατοικείς σε μια χώρα και να μην ξέρεις καν την πρωτεύουσά της», γράφει ένας σχολιαστής. «Απίστευτα ανόητη, προφανώς δεν έχει τελειώσει το σχολείο», σημειώνει ένας άλλος.

Το νεαρό μοντέλο απάντησε τελικά στους επικριτές της με βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories της τη Δευτέρα, χαρακτηρίζοντάς τους υπερβολικούς. «Έκανα μ@@@κια το ξέρω», εμφανίζεται να λέει η καλλονή στο βίντεο, εξηγώντας ότι μπερδεύτηκε γιατί «το Σίδνεϊ είναι η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας», ενώ στην Καμπέρα «δεν έχει ουσιαστικά τίποτα, «εκτός από κάτι σκ@@τα που έχουν να κάνουν με τη βουλή και τον πρωθυπουργό» για τα οποία «δεν νοιάζεται κανείς».

«Ξέρω ότι φαίνομαι χαζή, όμως είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα που πιστεύουν το ίδιο πράγμα, οπότε είμαι οκ» προσθέτει η Τέστα στην απάντησή της.

Ως προς το κράξιμο, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είστε κακιασμένοι. Απλά διορθώστε με και προχωρήστε παρακάτω. Δεν χρειάζεται να κοροϊδεύετε ούτε να ταπεινώνετε κάποιον. Δεν είμαστε όλοι καλοί στη γεωγραφία ούτε μας ενδιαφέρει όλους το ίδιο. Χαλαρώστε!», καταλήγει.

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Sexy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X