ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγόρασε σπίτι και ανακάλυψε ένα μυστικό δωμάτιο: Σοκαρίστηκε μόλις έμαθε το λόγο που χτίστηκε

Δείτε το βίντεο

Σε μια σειρά γεγονότων που ταιριάζουν σε ταινία θρίλερ, η Mystee Ipong και ο σύζυγός της, κάτοικοι ενός σπιτιού 200 ετών στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης, ανακάλυψαν ένα μυστικό, σφραγισμένο με τοίχο δωμάτιο στο «ανατριχιαστικό υπόγειο» του σπιτιού τους. Η ανακάλυψη, η οποία έκτοτε έχει γίνει viral στο TikTok με πάνω από 2,8 εκατομμύρια προβολές, ξεκίνησε ως έρευνα για μια ανεξήγητη διαρροή στο υπόγειο του σπιτιού που αγόρασαν πρόσφατα.

@mysteeipong House Tour Hopefully we have a creepy basement update this weekend #historichome #homerestoration ♬ Long version (11 minutes)(965335) - Tsuyoshi Motai

Με την περιέργεια να έχει κεντρίσει, η Ipong, αν και απρόθυμα, και ο σύζυγός της ξεκίνησαν μια αποστολή για να αποκαλύψουν τι βρισκόταν πίσω από τον τοίχο με τα τούβλα. Αρχικά, προσπάθησαν να αφαιρέσουν τους τσιμεντόλιθους, υποπτευόμενοι ότι η διαρροή μπορεί να οφειλόταν σε σωλήνα πίσω από την τοιχοποιία. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με έναν τελετουργικό καθαρισμό που περιελάμβανε φασκόμηλο.

Μετά από σημαντικές προσπάθειες, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι το κρυφό δωμάτιο ήταν γεμάτο με πέτρες, δυσχεραίνοντας την πρόσβασή τους. Η ίντριγκα γύρω από αυτή την αποκάλυψη μεγάλωσε στο TikTok, με τους οπαδούς να κάνουν εικασίες για το παρελθόν του σπιτιού. Μια επικρατούσα θεωρία πρότεινε ότι το σπίτι θα μπορούσε να ήταν μέρος του Underground Railroad, ενός δικτύου που χρησιμοποιούνταν για να βοηθήσει τους σκλάβους να διαφύγουν προς την ελευθερία τους στο Βορρά.

Περαιτέρω έρευνες του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι το σπίτι τους στο Clarkson της Νέας Υόρκης ανήκε κάποτε στη Lucy Blodgett, η οποία μπορεί να είχε διασυνδέσεις με τον υπόγειο σιδηρόδρομο. Παρά τον ενθουσιασμό και την περιέργεια γύρω από το σφραγισμένο δωμάτιο, ορισμένοι χρήστες του TikTok έχουν εκφράσει ανησυχίες. Υπάρχουν φόβοι ότι η διατάραξη του δωματίου μπορεί να προκαλέσει δομικές ζημιές στο ιστορικό σπίτι. Το μυστήριο του γιατί το δωμάτιο σφραγίστηκε εξαρχής παραμένει άλυτο, τροφοδοτώντας περαιτέρω εικασίες και ενδιαφέρον για τα ευρήματα του ζευγαριού.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση