ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο απίθανος λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε χαρτί υγείας στο αεροπλάνο (vid)

Μια αεροσυνοδός μοιράζεται συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μικρά μυστικά των πτήσεων

Το ξέρετε ότι δεν είναι ότι πιο ασφαλές να χρησιμοποιούν οι επιβάτες ενός αεροπλάνου το χαρτί υγείας της τουαλέτας εν ώρα πτήσης; Μια αεροσυνοδός εξήγησε τον λόγο.

Η TikToker Flight Bae B αποκάλυψε με ένα βίντεο τον λόγο που οι επιβάτες καλό θα είναι την ώρα της πτήσης να μην χρησιμοποιούν το χαρτί υγείας της τουαλέτας του αεροπλάνου.

«Να χρησιμοποιείτε καλύτερα χαρτομάντηλα αντί για το χαρτί υγείας. Όταν έχει αναταράξεις και τα μικρά αγόρια και κορίτσια κάνουν την ανάγκη τους, συνήθως λερώνουν παντού. Πολλές φορές καταλήγουν στο χαρτί υγείας που βρίσκεται δίπλα», είπε η αεροσυνοδός, η οποία ανεβάζει βίντεο με συμβουλές προς τους ταξιδιώτες.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτό το πράγμα στις ευαίσθητες περιοχές σας, τότε τα χαρτομάντηλα που βρίσκονται συνήθως πιο ψηλά είναι πιο καθαρά».

Το βίντεο αυτό έχει κάνει θραύση, με την αεροσυνοδό να μοιράζεται χρήσιμες πληροφορίες και για τη διαμονή σε ξενοδοχείο. Το πρώτο πράγμα που λέει η Bae B είναι να ελέγξετε το δωμάτιο. Ακούγεται τρομακτικό, αλλά η TikToker προτρέπει τους επισκέπτες να ανοίξουν την πόρτα τους και να ελέγξουν κάτω από το κρεβάτι τους, πίσω από την κουρτίνα του ντους και οπουδήποτε αλλού για τυχόν «ανεπιθύμητους επισκέπτες όσο η πόρτα σας είναι ακόμα ανοιχτή. Σε περίπτωση που χρειαστεί να φωνάξετε για βοήθεια».

Η αεροσυνοδός λέει επίσης, ότι πρέπει να ελέγξετε το δωμάτιό σας για κάμερες «για να δείτε αν υπάρχουν κάποιοι ηδονοβλεψίες εκεί έξω». Και συνεχίζει: «Μην αποκαλύψετε σε ποιο ξενοδοχείο μένετε. Μην δημοσιεύετε τίποτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι και κάνουν διάφορα πράγματα».

@flightbae.b 8 years as an #aviationpro & @travelproproducts is the BEST! (Not an AD) #bestluggage #travelluggage #travelpro #flightattendantsecrets #traveltiktok ♬ Intro - The xx

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση