ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που χαιρετάει τους επιβάτες κατά την επιβίβασή τους

Δείτε το viral βίντεο

Αυτή η ματιά στα παρασκήνια των ευθυνών των αεροσυνοδών αναδεικνύει τα πολλαπλά επίπεδα πρωτοκόλλων ασφαλείας που εφαρμόζονται για να διασφαλιστεί η ευημερία όλων των επιβατών.

Το να καλωσορίζουν τους ταξιδιώτες στο αεροπλάνο μπορεί να φαίνεται σαν μια ευγενική χειρονομία, αλλά υπάρχει και ένας άλλος λόγος που οι αεροσυνοδοί χαιρετούν τους ανθρώπους με ένα πλατύ χαμόγελο.

Μια αεροσυνοδός αποκάλυψε πρόσφατα αυτόν τον απώτερο σκοπό σε ένα βίντεο με περισσότερες από 6,2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

«Γνωρίζατε ότι η αεροσυνοδός σας δεν σας χαιρετάει μόνο από ευγένεια»; Η Rania, αεροσυνοδός του ουγγρικού οικονομικού αερομεταφορέα Wizz Air, έγραψε στη λεζάντα πάνω σε πλάνα που την απεικονίζουν να κάνει μια ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αποκάλυψε ότι ο χαιρετισμός τους γίνεται «για να ελέγξουν αν είστε πολύ μεθυσμένοι ή άρρωστοι για να πετάξετε», προσθέτοντας ότι είναι επίσης χρήσιμος «για να δούμε ποιος θα μπορούσε να μας βοηθήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης».

@itsmekikooooo Did you know that? Also to see who could help us in an emergency #fy #fyp #viral #fypageeeee #for #stewardess #cabincrewlife #flightattendant #foryoupage ♬ RUN THIS TOWN X GANGSTAS PARADISE - ALTÉGO

Σε όρους της βιομηχανίας, τα μέλη του πληρώματος αναζητούν «αρτιμελείς επιβάτες» που θα μπορούσαν ενδεχομένως να βοηθήσουν στην «εκκένωση ενός αεροσκάφους». Θέλουν να αναζητήσουν και το αντίθετο, ώστε να μην τοποθετήσουν ορισμένους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ατόμων με σωματικές και διανοητικές αναπηρίες, σε σειρά εξόδου, όπου η έλλειψη κινητικότητας θα μπορούσε να εμποδίσει την εκκένωση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @rania_ibo

Μια επιτροπή υποδοχής αεροπορικών εταιρειών λειτουργεί επίσης ως ένα ανεπίσημο δεύτερο σημείο ελέγχου ασφαλείας. Οι υπάλληλοι υποδοχής αεροπλάνων ελέγχουν για ύποπτες τσάντες, όπως ανέφερε η Rania, προσπαθούν επίσης να διαπιστώσουν αν οι επιβάτες είναι πολύ μεθυσμένοι για να πετάξουν, δίνοντας σε όλους ένα γρήγορο «γεια».

Οι σχολιαστές μοιράστηκαν ανάμεικτα συναισθήματα όταν έμαθαν την αλήθεια πίσω από το φιλόξενο μέτρο που φαίνεται. Κάποιοι εξεπλάγησαν αλλά εκτίμησαν το πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, ενώ άλλοι ένιωσαν λίγο ανήσυχοι γνωρίζοντας ότι ελέγχονται.

Αυτή η ματιά στα παρασκήνια των ευθυνών των αεροσυνοδών αναδεικνύει τα πολλαπλά επίπεδα πρωτοκόλλων ασφαλείας που εφαρμόζονται για να διασφαλιστεί η ευημερία όλων των επιβατών. Ενώ οι φιλικοί χαιρετισμοί μπορεί να φαίνονται σαν απλές πράξεις ευγένειας, εξυπηρετούν κρίσιμους σκοπούς για τη διατήρηση της τάξης και της ετοιμότητας στο αεροσκάφος.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση