ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η χειρότερη συνήθεια των επιβατών που προκαλεί «νεύρα» στο πλήρωμα

Μια αεροσυνοδός μίλησε για τα πράγματα που την ενοχλούν περισσότερο κατά τη διάρκεια των εορτών

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έφθασαν, τα σχέδια έχουν γίνει και οι πτήσεις έχουν γεμίσει. Οι περισσότεροι ανυπομονούν να επισκεφθούν φίλους και οικογένεια, να πάρουν άδεια από τη δουλειά και να πάνε σε έναν αγαπημένο προορισμό.

Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να θυμόμαστε εκείνους τους ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να περάσουν την 25η Δεκεμβρίου με τους αγαπημένους τους, επειδή εργάζονται. Για παράδειγμα, στα αεροδρόμια δεν υπάρχει μέρα που να μην εκτελούνται πτήσεις, οπότε τα μέλη του πληρώματος θα εξακολουθούν να φορούν τις στολές τους και να βρίσκονται στη θέση τους κατά τη διάρκεια των εορτών.

Έχοντας αυτό κατά νου, μια αεροσυνοδός αποκάλυψε ότι η χειρότερη εμπειρία της έχει να κάνει με τους «ενοχλητικούς» επιβάτες κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τη Saya, υπάρχουν δύο τύποι ταξιδιωτών στις διακοπές - αυτοί που είναι ενθουσιασμένοι που επιστρέφουν στο σπίτι τους για τις διακοπές και οι ενοχλητικοί που είναι πολύ αγενείς και γκρινιάρηδες.

«Το χειρότερο πράγμα για εμένα είναι κατά τη διάρκεια των εορτών όταν οι επιβάτες ταξιδεύουν με φίλους και παίρνουν την πρωτοβουλία να μεθύσουν και να γίνουν αντιπαθητικοί επειδή.... εεε, είναι Χριστούγεννα»

Η Saya λέει ότι όσοι πίνουν ένα ποτό παραπάνω πριν από την πτήση τους ή όταν αγοράζουν ποτά από το καροτσάκι του αεροσκάφους συχνά γίνονται απερίσκεπτοι και ενοχλητικοί απέναντι στο πλήρωμα. Η πρώην αεροσυνοδός ζητάει από τους επιβάτες να προσέχουν περισσότερο τη συμπεριφορά τους την περίοδο των γιορτών.

Συνεχίζοντας, ενημέρωσε ότι οι επιβάτες που βρίσκονται σε υπερβολική μέθη κατά τη διάρκεια της πτήσης λαμβάνουν προφορική προειδοποίηση και τους κόβεται το αλκοόλ για το υπόλοιπο της πτήσης. Εάν ένας επιβάτης συνεχίσει να είναι ενοχλητικός, θα μετακινηθεί σε άλλη θέση, εάν είναι διαθέσιμη, και ο πιλότος θα ειδοποιήσει την ασφάλεια ότι υπάρχει ένας επιβάτης που ενδεχομένως πρέπει να συνοδευτεί από το αεροπλάνο μόλις προσγειωθεί στον προορισμό του.

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση