ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αεροσυνοδός αποκάλυψε τον εξωπραγματικό μισθό της

Πέρα από τις οικονομικές απολαβές τονίζει τα πολυάριθμα προνόμια και οφέλη που συνοδεύουν τη δουλειά της

Σε έναν κόσμο όπου πολλοί φιλοδοξούν να ταξιδέψουν και να εξερευνήσουν, μια αεροσυνοδός έχει κερδίσει την προσοχή επειδή μοιράστηκε τον σοβαρά γενναιόδωρο μισθό της που της επιτρέπει να ζει μια «ονειρεμένη ζωή». Με μια καριέρα που συνδυάζει το πάθος της για τα ταξίδια και την εξυπηρέτηση των άλλων, έχει βρει οικονομική σταθερότητα και ικανοποίηση.

Η Alexandra Cosoff μια αεροσυνοδός, η καριέρα της οποίας όχι μόνο την έχει ταξιδέψει στους ουρανούς, αλλά της έχει εξασφαλίσει και ένα γενναιόδωρο εισόδημα. Είχε πάντα πάθος για τα ταξίδια και επιθυμία να συνδέεται με ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και υπόβαθρα. Ακολούθησε καριέρα αεροσυνοδού, όχι μόνο για να εκπληρώσει την περιπλάνησή της, αλλά και για να ξεκινήσει ένα επάγγελμα που προσφέρει οικονομική σταθερότητα και οφέλη.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι αεροσυνοδοί μπορούν να κερδίσουν έναν σοβαρά γενναιόδωρο μισθό, ειδικά στις καθιερωμένες αεροπορικές εταιρείες. Η Alexandra σε πρόσφατη συνέντευξη ανέφερε ότι το εισόδημά της της επιτρέπει να ζει μια «ονειρεμένη ζωή» που πολλοί άνθρωποι φιλοδοξούν να ζήσουν. Τα έσοδά της καλύπτουν τα έξοδα διαβίωσής της, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής, της μεταφοράς και άλλων βασικών αναγκών, ενώ παράλληλα της παρέχουν διακριτικό εισόδημα για να ενδίδει στα πάθη και τις ταξιδιωτικές της φιλοδοξίες. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως το εισόδημα της ανέρχεται στα 2.600€ τον μήνα.

Πέρα από τις οικονομικές απολαβές τονίζει τα πολυάριθμα προνόμια και οφέλη που συνοδεύουν τη δουλειά της. Οι αεροσυνοδοί συχνά απολαμβάνουν εκπτωτικές ή δωρεάν πτήσεις για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον κόσμο σε ένα κλάσμα του κόστους. Έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές αίθουσες αναμονής στα αεροδρόμια, ταξιδιωτικά προνόμια με συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες και εκπτώσεις σε ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλα έξοδα που σχετίζονται με τα ταξίδια.

Επισημαίνει επίσης το ευέλικτο πρόγραμμα ως σημαντικό πλεονέκτημα της καριέρας της. Οι αεροσυνοδοί συνήθως εργάζονται σε βάρδιες, γεγονός που τους επιτρέπει να απολαμβάνουν εκτεταμένες περιόδους διακοπών μεταξύ των ταξιδιών. Αυτή η ευελιξία τους παρέχει ευκαιρίες να ασχοληθούν με χόμπι, να περάσουν χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα ή ακόμη και να αναλάβουν παράλληλες δραστηριότητες που συμβάλλουν περαιτέρω στην οικονομική τους ευημερία.

 

Πηγή: gazzetta 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X