ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αδιανόητο! Τι σκαρφίστηκαν για να αποφύγουν «ανεπιθύμητους» συνεπιβάτες (Βίντεο)

Τι σκέφτηκε το ζευγάρι για να κρατήσει τη μεσαία θέση κενή στο αεροπλάνο

Σάλος στο TikTok με το πανούργο σχέδιο ενός ζευγαριού που θέλησε να κρατήσει μια θέση κενή στο αεροπλάνο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, μερικές φορές τα ταξίδια με αεροπλάνο μπορεί να είναι όνειρο ή εφιάλτης, ανάλογα με το ποιος παίρνει τη θέση δίπλα σας. Αλλά τώρα ένα ζευγάρι μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok για να αποκαλύψει το πανούργο σχέδιό του που κράτησε τη μεσαία θέση στη σειρά τους ελεύθερη.

Το βίντεο ξεκινάει δείχνοντας την TikToker Olivia να καλύπτει το στόμα της σε κατάσταση σοκ, προτού στη συνέχεια κοπεί στο φίλο της να κουνάει αυτό που φαίνεται να είναι ένα μωρό τυλιγμένο σε κουβέρτες.

@olivialynne93 The things he’ll do to keep the middle seat open on an airplane #fyp #k18results #southwestairlines #traveltiktok #middleseatistheworst original sound - Olivia

Το ζευγάρι κάθεται στις δύο άκρες μιας σειράς καθισμάτων του αεροπλάνου, και ενώ όλα φαίνονται αρκετά φυσιολογικά, το voiceover αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει. Λέει: «Μήπως ο φίλος κανενός άλλου κάνει τα πιο παράλογα πράγματα για να κρατήσει τη μεσαία θέση κενή σε ένα αεροπλάνο; Όπως το να προσποιείται ότι έχει μωρό;»

Η Olivia έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που έχει γίνει viral: «Τα πράγματα που κάνει για να κρατήσει τη μεσαία θέση κενή σε ένα αεροπλάνο [sic]"».

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το βίντεο δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει προβληθεί πάνω από τρία εκατομμύρια φορές.

Πηγή: gazzetta.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση