ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι «ακόλαστες»... 6 καθηγήτριες + 1 υποδιευθύντρια που τα έδωσαν όλα το 2019

Έχουν ξεφύγει τελείως...

Η κατάσταση με τις καθηγήτριες και τις σεξουαλικές επαφές που έχουν με μαθητές τους, έχει ξεφύγει τελείως...

Κάθε εβδομάδα κάνει την εμφάνισή του και ένα νέο περιστατικό, καθώς καμία από τις πρωταγωνίστριες δεν φαίνεται να έχει πτοηθεί από τα προηγούμενα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι περιπτώσεις διαφέρουν και σίγουρα υπάρχει ποικιλία. Κάποιες ήθελαν περισσότερους από έναν μαθητές, κάποιες είχαν ιδιαίτερα γούστα και κάποιες άλλες έφτασαν μέχρι και τον φόνο. Εμείς μαζέψαμε τις 6 καθηγήτριες + 1 υποδιευθύντρια που δεν συγκράτησαν τις ορμές τους το 2019 και τα έδωσαν όλα!

Την «έκαψε» ροζ βίντεο που τράβηξε ο μαθητής

Στη σύλληψη μιας 27χρονης καθηγήτριας Αγγλικών προχώρησε η αστυνομία της πόλης Ντόραλ στη Φλόριντα επειδή, όπως αποδείχθηκε, είχε σεξουαλική σχέση με έναν 15χρονο μαθητή της

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την παράνομη σχέση μετά από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε εργαζόμενος στο σχολείο στο οποίο δίδασκε η 27χρονη Ντεζιρέ Κριστίνα Καρτίν Ροντρίγκεζ.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια ήρθαν σε επαφή με τον 15χρονο ο οποίος τους είπε «χαρτί και καλαμάρι» για την σχέση του με την καθηγήτριά του.

Όπως τους είπε αρχικά οι δύο τους έμεναν στην αίθουσα την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος όπου αντάλασσαν φιλιά αλλά στη συνέχεια προχώρησαν και σε πιο στενές επαφές με στοματικό σεξ στο αυτοκίνητο της 27χρονης.

Την υπόθεση «έδεσε» ακόμα περισσότερο το βίντεο που είχε καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο ο 15χρονος μαθητής και τα οποία παρέδωσε στους αστυνομικούς.

«Το βίντεο δεν ήταν κρυφό. Η καθηγήτρια γνώριζε ότι την κατέγραφε. Αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς από την εγγύτητα του προσώπου της στην κάμερα» είιπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η καθηγήτρια, η οποία αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε την εγγύηση που της επιβλήθηκες παραδέχθηκε την ανάρμοστη σχέση και υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένη με τον 15χρονο.

Ένας μαθητής είναι λίγος πολύ λίγος...

Εκπαιδευτικός σε ένα από τα πιο σεβαστά σχολεία της Νότιας Αφρικής είχε σεξουαλικές επαφές με τουλάχιστον πέντε μαθητές της, σύμφωνα με έρευνα.

Η 30χρονη Fiona Viotti είχε κοιμηθεί με τα αγόρια στο σχολείο Bishops Diocesan College στο Κέιπ Τάουν μεταξύ 2013-2019.

Η διοίκηση του σχολείου απευθύνθηκε σε δικηγόρους όταν ένας 18χρονος μαθητής υποστήριξε πως είχε «έντονη» σεξουαλική σχέση μαζί της, και πως είχε γίνει πολύ χειριστική όταν εκείνος προσπάθησε να βάλει ένα τέλος.

Οι ερευνητές που προσέλαβε το σχολείο διαπίστωσαν πως έκανε σεξ με μαθητές τα τελευταία έξι χρόνια, επιλέγοντας αγόρια που ήταν πάνω από το ηλικιακό όριο που τεκμηριώνει συναίνεση.

Οι σχέσεις της με μαθητές, όπως γράφει η Daily Mail, συνέβαιναν πριν και μετά τον γάμο της με τον 32χρονο Pavo Viotti το 2018.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Viotti είχε καταγράψει ροζ βίντεο με την ίδια, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει στο σχολείο και online, αλλά οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να ξεκαθαρίσουν σε ποιον τα είχε στείλει αρχικά.

Από Teacher of the Year σε... Δασκάλα του έρωτα

Στη σύλληψη μιας καθηγήτριας στην οποία τον περασμένο Μάιο είχε απονεμηθεί ο τίτλος Teacher of the Year προχώρησαν οι αρχές στο Τέξας με την κατηγορία ότι έκανε στοματικό έρωτα σε μαθητή της μέσα σε σχολική αίθουσα

Η 36χρονη Ράντι Τσαβερία εργαζόταν στο λύκειο Round Rock στο Τέξας και κατηγορείται ότι είχε αρκετές σεξουαλικές διεργασίες με τον μαθητή της κατά τη διάρκεια του φετινού εξαμήνου.

Η αστυνομία υποστηρίζει, μάλιστα, ότι έχει στην κατοχή της και μηνύματα που είχε στείλει η 36χρονη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Τσαβερία έκανε τουλάχιστον δύο φορές στοματικό έρωτα στον μαθητή της μέσα σε σχολική αίθουσα τον περασμένο Οκτώβριο.

Στην ομιλία της κατά την απονομή του βραβείου, τον περασμένο Μάιο, η Τσαβερία είχε αναφέρει ότι «ο πιο σημαντικός ρόλος ενός εκπαιδευτικού είναι να βοηθήσει τις έπομενες γενιές ώστε να γίνουν επιτυχημένα μέλη της κοινωνίας. Πέρα από κάθε βιογραφικό, εγώ εκπαιδεύω τους μαθητές μου και ελπίζω ότι όταν θα φεύγουν από την αίθουσα του σχολείου θα σκέφτονται τρόπους για να κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία».

Σύμφωνα με τη διεύθυνση εκπαίδευσης του Τέξας ο αριθμός των σεξουαλικών σχέσεων ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές έχει αυξηθεί καθώς το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 καταγράφηκαν 442 τέτοια περιστατικά έναντι 429 το προηγούμενο έτος και 302 πριν από δύο χρόνια.

Η πάω όπου με πας... Στο αμάξι, στο πάρκο, στο σχολείο...

Μια δασκάλα ιδιωτικού σχολείου στη Φλόριντα κατηγορείται ότι αποπλάνησε έναν 15χρονο μαθητή, στέλνοντάς του σέξι φωτογραφίες της στο Instagram, και ότι έκανε σεξ μαζί του σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ερωτικής επαφής... σε πάρκο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύλληψη της Kassandra Moore είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, μετά από καταγγελία που υπέβαλε το Broach School, όπου εργαζόταν η εν λόγω δασκάλα, στο αστυνομικό τμήμα του Μπράντεντον.

Με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, μεταξύ των οποίων οι ηλεκτρονικές συνομιλίες των εμπλεκομένων και ένα... χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, η αρρωστημένη σχέση ξεκίνησε όταν η δασκάλα άρχισε να ανταλλάζει μηνύματα με τον μαθητή της με αφορμή μια εργασία.

Σύντομα η επικοινωνία μετατράπηκε σε φλερτ, με τη δασκάλα να γράφει σε ένα μήνυμα: «Ήθελα να σε αρπάξω και να σε φιλήσω αλλά δεν ήθελα να κάνω την πρώτη κίνηση επειδή φοβόμουν ότι μπορεί να με απέρριπτες».

Σε συνομιλίες που είχε με το έφηβο θύμα, η Αστυνομία της Φλόριντα ανακάλυψε ότι τα μηνύματα περιείχαν συχνά τολμηρές φωτογραφίες της δασκάλας, η οποία πόζαρε για χάρη του 15χρονου με τα εσώρουχα αποκαλύπτοντας διάφορα σημεία της ανατομίας της.

Όταν ξεκίνησε κανονικά ο «δεσμός» το «ζευγάρι» έδινε ραντεβού σε διάφορα σημεία για να κάνει σεξ, όπως π.χ. στο αμάξι της Moore, σε σχολικές αίθουσες μετά το σχόλασμα και σε ένα πάρκο της περιοχής. Από την τελευταία τοποθεσία μάλιστα, οι Αρχές συνέλεξαν ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο, ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό με το DNA της δασκάλας και του αγοριού. Τουλάχιστον τέσσερις σεξουαλικές επαφές που ανέφερε το αγόρι, μεταξύ 23 και 29 Μαρτίου, φέρονται να έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία, ενώ τα άλλοθι που παρουσίασε η δασκάλα αποδείχθηκαν αναληθή.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η «σχέση» έλαβε τέλος όταν ένας από τους φίλους του αγοριού πήγε στον διευθυντή του σχολείου και του αποκάλυψε τι συνέβαινε. Εκείνος με τη σειρά του ειδοποίησε τις Αρχές που άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση.

Στην προσπάθειά της να καλύψει τα ίχνη της, η δασκάλα ζήτησε από μια συνάδελφο να την καλύψει παρέχοντάς της άλλοθι, ωστόσο εκείνη τελικά αποφάσισε να μην το κάνει, όταν συνειδητοποίησε πόσο είχε προχωρήσει η ανάρμοστη σχέση.

Η Kassandra Moore, που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο, απολύθηκε από το σχολείο τον περασμένο Απρίλιο, όταν αποκαλύφθηκε η δράση της.

H 63χρονη και ο 17χρονος - Σκότωσε τον άνδρα της

Σοκ προκάλεσε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ η υπόθεση μιας 63χρονης δασκάλας που σκότωσε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή της επειδή φέρεται να έκανε σεξ μ’ εναν μαθητή της στο σχολείο.

Η Emma Ogle συνελήφθη ανήμερα του Halloween και αντιμετώπιζε αρκετές κατηγορίες για την ερωτική σχέση που είχε με τον 17χρονο μαθητή της καθώς πληθαίνουν στις ΗΠΑ τα κρούσματα με δασκάλες που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές τους.

Η τραγική υπόθεση του φόνου και της αυτοκτονίας, όπως όλα δείχνουν, της 63χρονης, ήλθε στο φως όταν άδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας κατέφθασαν στο σπίτι της, επειδή ο άνδρας της απουσίασε από τη δουλειά του. Συνάδελφοί του κάλεσαν ένα συγγενικό του πρόσωπο, που πήγε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία, όταν το βρήκε κλειδαμπαρωμένο και είδε μέσα τη δασκάλα μ’ ένα όπλο. Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί η δασκάλα και ο άνδρας της ήταν ήδη νεκροί. Η αστυνομία θεωρεί ότι η Ογκλ πυροβόλησε πρώτα τον 59χρονο σύζυγό της προτού στρέψει πάνω της το όπλο της.

Η 63χρονη φέρεται να σύναψε σχέση με τον 17χρονοο μαθητή της την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι προχώρησαν σε σεξουαλικές επαφές. Στη Βόρεια Καρολίνα η νόμιμη ηλικία για σεξουαλική συναίνεση είναι τα 16, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη όταν το ένα εκ των δύο ατόμων ασκεί με κάποιο τρόπο εξουσία στο άλλο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μια δασκάλα μ’ έναν μαθητή. Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο μαθητής ήταν που ανέφερε τη δασκάλα σε μέλος του προσωπικού του λυκείου. Η Ογκλ είχε τεθεί σε διασεθιμότητα και είχε σταματήσει να πληρώνεται όσο ήταν σε εξέλιξη η έρευνα.

Η Δασκάλα χορού και η 15χρονη μαθήτρια

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης σε μια δασκάλα χορού από τη Φλόριντα, που συνελήφθη να κάνει σεξουαλικές πράξεις σε μια 15χρονη μαθήτριά της, αγγίζοντάς την μεταξύ άλλων στα πιο ευαίσθητα σημεία της.

Καθώς πληθαίνουν στις ΗΠΑ τα κρούσματα με δασκάλες που έχουν ανάρμοστες σχέσεις με μαθητές τους, το δικαστήριο της κομητείας Σάρλοτ καταδίκασε σε 26 χρόνια κάθειρξη την 41χρονη Λόρεν Ντεμπενεντέτα μεταξύ άλλων για «ανήθικη και κακόβουλη κακοποίηση» ανηλίκου.

Το περιστατικό συνέβη μια μέρα του 2016, που το θύμα απουσίαζε από τη σχολή χορού λόγω ασθένειας. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα η δασκάλα τηλεφώνησε στη μαθήτριά της και την κάλεσε να πάει να τη δει. Εκεί ήταν που τις έπιασε στα πράσα ο πατέρας του θύματος. Όπως αναφέρει το μητρώο του αστυνομικού τμήματος, όπου καταχωρήθηκε η σύλληψη, η Ντεμπενεντέτα διατηρούσε σεξουαλική σχέση με μια από τις μαθήτριές της επί αρκετές εβδομάδες.

Όταν βγήκε στο φως η υπόθεση η σχολή χορού Haven Dance Studio έκλεισε. Αρχικά το θύμα είχε αρνηθεί τα πάντα, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη δασκάλα της, που την καλούσε συχνά στο γραφείο, τη φιλούσε και την άγγιζε στα στήθη και τα γεννητικά της όργανα.

Yιοθέτησε 15χρονο και το έκανε μαζί του

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία παντρεμένη δασκάλα υιοθέτησε έναν 15χρονο πρώην μαθητή της, προκειμένου να τον κάνει σκλάβο του σεξ. Η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της Δικαιοσύνης, ενώ η 45χρονη έχει αποπεμφθεί από το εκπαιδευτικό σύστημα.

Η Rayna Culver από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ και ο σύζυγός της είχαν υιοθετήσει το 2016 το αγόρι, το οποίο τότε ήταν 15 ετών.

Η Rayna κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, καθώς φέρεται να είχε κατ΄ εξακολούθηση σεξουαλικές επαφές με τον θετό της γιο.
Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, η δασκάλα γνώρισε το αγόρι το 2013 όταν ήταν μαθητής γυμνασίου και τον υιοθέτησε τρία χρόνια αργότερα.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες εναντίον της.

Η ακόλαστη υποδιευθύντρια το «έκανε» έξι φορές με μαθητή

Στη σύλληψη μιας 34χρονης υποδιευθύντριας σε σχολείο των ΗΠΑ προχώρησε η αστυνομία της Βόρειας Καρολίνας γιατί φέρεται να έκανε έξι φορές σεξ σε διάστημα τεσσάρων μηνών με έναν 17χρονο.

Η 34χρονη Λίζα Ρόθγουελ συνελήφθη την Παρασκευή με τις αρχές να την κατηγορούν για στοματικό σεξ και συνουσία με τον 17χρονο μαθητή της στο λύκειο Stuart W Cramer στο διάστημα από την 1η Απριλίου μέχρι την 31η Ιουλίου.

Η 34χρονη εκπαιδευτικός η οποία εργάζεται για 10 χρόνια σε σχολεία αντιμετωπίζει έξι κατηγορίες για σεξουαλική δραστηριότητα μαθητή με εργαζόμενο σε σχολείο αλλά όχι και κατηγορίες παιδικής κακοποίησης καθώς στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας το ηλικιακό όριο συναίνεσης για σεξ είναι τα 16 έτη.

Η Ρόθγουελ έχει τεθεί σε αργία μέχρι τη δίκη της με το δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε να αρνείται να μειώσει την εγγύηση από το 1 εκατ. δολάρια.

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X