ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

55χρονη καλόγρια γίνεται viral στο TikTok - Δείτε γιατί

Αποκάλυψε το μυστικό της (vid)

Η αδελφή Μόνικα, 55 ετών, από το Νιου Τζέρσεϊ, αποκάλυψε το ελάχιστο πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας της, αφού έλαβε σχόλια από τους ακολούθους της, που παρακαλούσαν να μάθουν το μυστικό για τη νεανική της εμφάνιση.

Η απάντηση ήταν εκπληκτικά απλή, με την καλόγρια να αποφεύγει το άμεσο ηλιακό φως καθώς της προκαλεί ημικρανίες και να πλένει το δέρμα της με απαλό σαπούνι.

Η αδελφή Μόνικα είναι μοναχή από το 2012, αφού παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως photo editor για να αφοσιωθεί στη θρησκεία. Τώρα έχει 48.000 ακολούθους στο TikTok (@nunsenseforthepeople), όπου μοιράζεται πληροφορίες για το πώς είναι η ζωή στο μοναστήρι.

Στην τελευταία δημοσίευσή της, εξηγεί ότι δεν έχει στην ουσία μια ρουτίνα περιποίησης δέρματος, αλλά παραδέχεται ότι έχει πιθανώς «λίγες λιγότερες ρυτίδες από κάποιον άλλο στην ηλικία της» και τους εξήγησε γιατί.

Η αδελφή Μόνικα ανέφερε ότι δεν χρησιμοποιεί προϊόντα ομορφιάς, αλλά πλένει το πρόσωπό της καθημερινά με το προϊόν Aveeno με βρώμη για μωρά και τραβά βίντεο με χαμηλό φωτισμό για να προστατεύσει το δέρμα της. Επίσης, συμβούλεψε τη χρήση ομπρέλας όταν βγαίνει κανείς στον ήλιο, κάτι που κάνει και η ίδια.

Η ίδια έμεινε έκπληκτη που οι άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν σημαντικά νεότερη από ό,τι είναι πραγματικά. Μάλιστα, αστειευόμενη, είπε πως «ίσως μοιάζει με κάποιον στα τριάντα του, που δεν έχει κοιμηθεί για ενάμιση μήνα; Από κοντά, σας διαβεβαιώνω, ότι θα με βλέπατε και θα λέγατε “αυτή η γυναίκα είναι 55 ετών”».

Το βίντεο προβλήθηκε 270.000 φορές και συγκέντρωσε περισσότερα από 50.000 likes.

@nunsenseforthepeople

I thought people would be asking questions about transubstantiation and Gregorian chant, but the ladies want the nunly skincare tips. #nunsoftiktok

♬ original sound - Claudette Powell

Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του Tik Tok

Ένα άτομο απέδωσε τη νεανική της εμφάνιση στο ότι «δεν ασχολείται συνεχώς με τους άνδρες». «Είναι επειδή ζείτε χωρίς άνδρες», συμφώνησε ένας άλλος. Κάποιος άλλος αστειεύτηκε: «Λέγεται “χωρίς άνδρα και χωρίς παιδιά”», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Σίγουρα το να μην ασχολείσαι με άνδρες βοηθά επίσης».

Η αδερφή Μόνικα απάντησε άμεσα, λέγοντας: «Δεν θα πω ψέματα. Νομίζω ότι η απουσία του στρες σχέσης βοηθά». Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Περιμένετε, περιμένετε, δεν είστε στα 30 σας;!!! Παρακολούθησα όλο αυτό το βίντεο νομίζοντας ότι ήσουν γύρω στα 32». «Νόμιζα ότι ήσασταν στα μέσα της τρίτης δεκαετίας σας. Φυσική ομορφιά» σχολίασε ένας άλλος. Κάποιος άλλος έγραψε: «Ναι, είμαι 21 και το δέρμα σου φαίνεται 10 φορές καλύτερο από το δικό μου». Η αδελφή Μόνικα εξεπλάγη από την απίστευτη ανταπόκριση στο βίντεο. «Οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικά καλοί», είπε. «Νόμιζα ότι μόνο τέσσερα ή πέντε άτομα θα έβλεπαν το βίντεο». «Οι άνθρωποι που λένε ότι μοιάζω ότι είμαι στα τριάντα μου και τα ξεκαρδιστικά σχόλια ότι είμαι έτσι επειδή δεν έχω κανέναν άνδρα να με αγχώνει, με κάνουν να γελάω τόσο πολύ. Με εκπλήσσει το πόσο ευγενικοί και υποστηρικτικοί είναι οι άνθρωποι στο TikTok».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X