ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

18χρονος ανυπομονεί για τον γάμο του με τη… μητέρα του κολλητού του

Τα τυπικά απομένουν για την επισημοποίηση αυτού του παράξενου έρωτα

Η ιστορία δύο κολλητών φίλων, 18 ετών, από το Κεντάκι των ΗΠΑ κάνει τον γύρο του διαδικτύου μιας και ο ένας αναμένεται να γίνει… ο πατριός του άλλου. Αν και είναι 21 χρόνια μεγαλύτερη του, η μητέρα του Jaice Brown, Jaimee, περιμένει μόνο τα τυπικά για την έκδοση του διαζυγίου της και να παντρευτεί τον φίλο του γιου της, Chase Gabbard.

Ο Chase Gabbard είναι φίλος με τον Jaice Brown τα τελευταία 7 χρόνια και όπως είναι λογικό, κάποια στιγμή θα γνώριζε τη μητέρα του κολλητού του. Μόλις έκλεισε τα 18 του χρόνια δεν έχασε την ευκαιρία και φίλησε την μητέρα του φίλου του. Και η σχέση τους ξεκίνησε.


«Δεν είχα ιδέα για τον Chase ή για τα συναισθήματά μου για αυτόν πριν με φιλήσει. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα, αλλά από τότε είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι», είπε η 39χρονη.

Ωστόσο είναι αποφασισμένη για τον γάμο με τον νεαρό κάτι που επικοινώνησε με τα 3 παιδιά της. «Έχω τρία παιδιά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σιγουρευτώ πως δεν έχουν πρόβλημα. Αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα αυτό. Κανένα όμως από αυτά δεν έδειξε να ενοχλείται. Όταν το είπα στον Jaice ήταν ΟΚ και ακόμα είναι πολύ φίλοι με τον Chase», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο 18χρονος σχολίασε ότι «ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήθελα να την παντρευτώ. Είναι πολλά τα πράγματα που μου αρέσουν πάνω της. Έχει αίσθηση του χιούμορ, με προτρέπει να κάνω πράγματα και άλλα πολλά».

Αυτό που κάνει εντύπωση ωστόσο είναι η στάση του κολλητού του: «Είμαστε ακόμα καλύτεροι φίλοι, παίζουμε videogames και βγαίνουμε έξω μαζί. Ευτυχώς η σχέση τους δεν έχει επηρεάσει την φιλία μας».

Η γυναίκα πλέον περιμένει να επισημοποιηθεί το διαζύγιό της για να παντρευτεί το νέο μεγάλο έρωτα της ζωής της.

 

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X