ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσελεστίνα: «Εγωιστικό να μην ιδρύσω το κόμμα Μπουμπουλίνα»

Δείτε όσα δήλωσε

24news team

Στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» στον Alpha Κύπρου εμφανίστηκε η Τσελεστίνα Ντε Πέτρο, λίγες εβδομα΄δες πριν από τις εκλογές.

Η υποψήφια που έκανε από την αρχή της εξαγγελίας της αισθητή την παρουσία της, αναφέρθηκε αρχικά στις... ιδιοτροπίες του Υπουργείου Εσωτερικών όσον αφορά τη συμπλήρωση της λίστας των 100 ονομάτων που θα την στήριζαν.

«Είναι αλήθεια ότι μέχρι την τελευταία στιγμή ψάχναμε άτομα, δύο μέρες πριν ξεσηκώθηκε το Παραλίμνι και μέσα σε μία νύχτα βρέθηκαν 50 υπογραφές. Έμαθα μετά ότι υπήρχε πρόβλημα με μια υπογραφή και όντως τη βρήκαμε σε ένα ζαχαροπλαστείο. Είχα ήδη δύο υπογραφές που δεν τις δέχθηκαν... ιδιοτροπίες του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίες είναι απαράδεκτες», ανέφερε.

Η κα Ντε Πέτρο μίλησε και για τη δημιουργία κόμματος με το όνομα «Μπουμπουλίνα» και όπως είπε θα ήταν πολύ εγωιστικό να μην προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος.

Mάλιστα, η ίδια πιστεύει πως υπάρχει περίπτωση να είναι η ίδια Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ανέφερε ότι σε περίπτωση εκλογής της, θα αλλάξει ορισμένα πράγματα στο Σύνταγμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X