ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα διάσημα «ροζ» βίντεο που άφησαν εποχή!

Από την Πάμελα, στην Κιμ και στην Τζούλια

Διάσημες που με τις πικάντικες τους ταινίες άθελα ή μη έγιναν, στις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου νούμερο ένα. Εμείς ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα διασημότερα ροζ βίντεο. 

Από την Πάμελα Άντερσον, στο σκάφος, μέχρι την Κιμ Καρντάσιαν, την Britney Spears και την Τζούλια Αλεξανδράτου (ποιος δεν έχει δει το βίντεο που έκανε την Τζούλια φίρμα!)...

Πάμελα Άντερσον

Πριν από αρκετά χρόνια, την δεκαετία του '90, η διάσημη για τα... προσόντα της, ηθοποιός του Baywatch, ενώ βρίσκονταν με τον σύζυγό της, Τόμι Λι, πάνω σε ένα σκάφος, φαίνεται ότι ξάναψαν και αποφάσισαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να βιντεογραφήσον και τις περιπτύξεις τους. Το βίντεο δεν άργησε να γίνει παγκόσμιο viral και να συζητείται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης!

Κιμ Καρντάσιαν

Το 2007, η διάσημη TV persona, είχε γυρίσει ένα καυτό βίντεο (πλέον, παίζει σε πολλές ιστοσελίδες με περιεχόμενο για ενήλικες), με τον τότε σύντροφό της, τραγουδιστή της RnB, R Jay.

Πρόσφατα, η ίδια η Κιμ, έλεγε ότι όταν έκανε το βίντεο, ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ωστόσο ο R Jay λέει πως η τότε σύντροφός του δεν ήταν «φτιαγμένη» όταν το έκαναν.

Πάρις Χίλτον

Το 2001 η διάσημη κληρονόμος της «αυτοκρατορίας» των ξενοδοχείων Χίλτον, ήταν 20 ετών και έκανε «τρέλες», όπως είχε αναφέρει αρκετά χρόνια αργότερα, αναφερόμενη στο ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε.

Η Πάρις Χίλτον, στα 32 της χρόνια, δήλωνε επιχειρηματίας και πιο ώριμη: «Το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τον πρώην φίλο μου με έκανε να δω με διαφορετική ματιά τη σχέση μου με τους άντρες. Αποφάσισα ότι πρέπει να είμαι πιο σκληρή και να κοιτάξω πια την καριέρα μου. 'Εχω μεγαλώσει και νιώθω πολύ ώριμη. Δε βγαίνω σχεδόν καθόλου έξω παρά μόνο αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού και έπαψα να κάνω παρέα με ανθρώπους που απλά με χρησιμοποίησαν. Όταν ήμουν 20 ετών απλά μάθαινα τον εαυτό μου και ίσως γι αυτό έκανα και διάφορες τρέλες. Τώρα όμως άλλαξα. Είμαι επιχειρηματίας».

Τζούλια Αλεξανδράτου

Το hot αφιέρωμά μας, κλείνει με το επικό βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον σάλο που είχε ξεσπάσει στο πρόσφατο παρελθόν με το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, μαζί με δύο μαύρους άντρες και τις... σαμπάνιες της!

Το βίντεο ήταν μια παραγωγή της ελληνικής εταιρείας παραγωγής ταινιών ενηλίκων, Sirina, με την Τζούλια, ωστόσο, μερικά χρόνια αργότερα να δηλώνει ότι ήταν ένα λάθος, στο οποίο την παρέσυρε ο κύκλος των λάθος ανθρώπων που την περιτριγύριζε.

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X