ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατέρας έβαλε φούστα για να δει την «Barbie» με την κόρη του - Αποθεώθηκε

Η συγκινητική χειρονομία ενός πατέρα

Σε μια συγκινητική επίδειξη πατρικής αγάπης και υποστήριξης, ένας μπαμπάς από το Tamaulipas του Μεξικού, κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με τη συγκινητική του πράξη για την ευτυχία της κόρης του.

Ο Eleazar Rodriguez Hernandez, ένας αφοσιωμένος εργαζόμενος σε μια εταιρεία ρυμούλκησης στο Nuevo Laredo, Tamaulipas, έχει γίνει υποψήφιος για τον τίτλο του «καλύτερου μπαμπά του κόσμου» με μια viral ανάρτηση στο Facebook που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο. Ο λόγος πίσω από αυτή τη φήμη; Η προθυμία του να κάνει το κάτι παραπάνω για το πάθος της κόρης του για την Barbie.

Σε έναν κόσμο όπου τα πρότυπα και οι προσδοκίες του φύλου συχνά υπαγορεύουν πώς πρέπει να εκφραζόμαστε, η πράξη του Hernandez στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοχής και αγάπης

Η ανάρτηση περιλαμβάνει αξιαγάπητες φωτογραφίες του Hernandez και της κόρης του ντυμένους με ασορτί ροζ ρούχα, έτοιμους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ταινία «Barbie». Και όχι οποιαδήποτε ρούχα: ο Hernandez φόρεσε μια ροζ φούστα, ένα χαριτωμένο μπλουζάκι και ακόμη και ένα γούνινο, καπέλο γουέστερν, ταιριάζοντας απόλυτα με τον ενθουσιασμό της κόρης του για την έξοδο στην ταινία.

Στη συγκινητική του ανάρτηση στο Facebook, ο Hernandez μοιράστηκε την ιστορία της αξιολάτρευτης χειρονομίας του. Όλα ξεκίνησαν όταν η κόρη του εξέφρασε την επιθυμία της να παρακολουθήσει την ταινία «Barbie» και ζήτησε από τον μπαμπά της να φορέσει κάτι ροζ για την περίσταση.

Χωρίς δισταγμό, ο Hernandez αγκάλιασε ολόψυχα την επιθυμία της κόρης του και, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, φόρεσε τη ροζ φούστα για να ταιριάζει με τον ενθουσιασμό της μικρής του.

Οι ενθαρρυντικές εικόνες εξαπλώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λαμβάνοντας ένα κύμα αγάπης και θαυμασμού από τους διαδικτυακούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι επαίνεσαν τον Hernandez για την ακλόνητη δέσμευσή του να κάνει την κόρη του να νιώθει ότι την αγαπούν και την εκτιμούν, δίνοντας ένα όμορφο παράδειγμα για τη σημασία της γονικής υποστήριξης στη ζωή ενός παιδιού.

Σε έναν κόσμο όπου τα πρότυπα και οι προσδοκίες του φύλου συχνά υπαγορεύουν πώς πρέπει να εκφραζόμαστε, η πράξη του Hernandez να φορέσει με υπερηφάνεια μια ροζ φούστα στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοχής και αγάπης. Αγκαλιάζοντας το πάθος της κόρης του για την Barbie και αγκαλιάζοντας το ροζ χρώμα, στέλνει το μήνυμα ότι η γονική αγάπη δεν έχει όρια και υπερβαίνει τις παραδοσιακές κοινωνικές προσδοκίες.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση