ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα και τον απάτησε με το αφεντικό της

Τώρα παίρνει διαζύγιο και περιμένει το παιδί του πρώην

Μια γυναίκα έχει προκαλέσει αναστάτωση στο διαδίκτυο με την προσωπική ζωή της, αφού παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα, τον οποίο στη συνέχεια απάτησε για το αφεντικό της, ενώ πλέον παίρνει διαζύγιο την στιγμή που είναι έγκυος το παιδί του πρώην της.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η χρήστρια του TikTok Abby που διατηρεί λογαριασμό με το όνομα «House of Keto» ανέβασε βίντεο που εξιστορεί την ιστορία της και το οποίο έχουν δει οι 1,1 εκατομμύρια ακόλουθοι της.

Σύμφωνα με την ίδια, γνώρισε τον πρώτο και πρώην σύζυγο της, όταν ήταν παιδιά και παντρεύτηκαν μόλις ενηλικιώθηκαν. «Όταν ήμουν 7 χρονών, γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου, αυτός ήταν 10 ετών και παντρευτήκαμε όταν ήμουν 19 κι εκείνος 21», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε μαζί μια κόρη, την Πηνελόπη που είναι 12 ετών», είπε και πρόσθεσε «αλλά ιδού τι έκανα. Τον απάτησα με το αφεντικό μου. Το ξέρω, είμαι σκ… άτομο. Με έπιασαν και ήμουν αρκετά αντιδραστική. Είπα “ναι, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, δεν νομίζω ότι μου φέρεσαι με τον καλύτερο τρόπο και συνήθιζες να μου ραγίζεις την καρδιά όταν ήμασταν παιδιά”».

Έτσι, μετά από 10 χρόνια γάμου χώρισε τον πρώτο σύζυγο της που γνώριζε από μικρή και παντρεύτηκε το αφεντικό της, με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί. Παρόλα αυτά, ο γάμος δεν εξελίχθηκε όπως ήθελε και πλέον παίρνει διαζύγιο μαζί του. Όμως όπως αναφέρει υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα, αφού είναι έγκυος από τον πρώην σύζυγο της, τον οποίο είχε χωρίσει.

«Κάναμε ένα παιδί μαζί και βρισκόμαστε κυριολεκτικά στη μέση ενός διαζυγίου αυτή τη στιγμή. Αλλά, είμαι έγκυος στο μωρό του πρώτου μου συζύγου – στην πραγματικότητα δεν είναι ο σύζυγός μου, αλλά αυτή είναι μια ιστορία για άλλη μια μέρα και αυτή δεν μετράει πραγματικά γιατί ήμουν απλώς μια έφηβη και παντρεύτηκα έναν άντρα που δεν ήξερα», πρόσθεσε στη συνέχεια του βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια προβολές.

 

@houseofketo If you unfollow please let me know first so I can cross you off my birthday party list #houseofabby #babydaddy #coparenting #divorce #drama original sound - House Of Keto - Abby

 ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση